Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Μετέτρεψαν την τελετή λήξης σε τελετή μύησης στην Σαϊεντολογία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Eκτός από το σατανισμό και τη γουοκίλα, οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων συνέβαλαν δυναμικά στη διαφήμιση διεθνώς, της αίρεσης της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας.
Με την επιλογή να κάνουν κεντρικό ήρωα της τελετής λήξης, τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ, Τομ Κρουζ, που είναι ο εκπρόσωπος τύπου παγκοσμίως της Σαϊεντολογίας, η ΔΟΕ αλλά και οι γαλλικές αρχές, επιδοκίμασαν τις θρησκευτικές παρεκκλίσεις και κατά συνέπεια την αποδοχή της άρρωστης κοινωνίας του παγκοσπιοιημένου νεοφιλελευθερισμού, η οποία αναπτύχθηκε από την ολιγαρχία που συντηρεί και εξουσιάζει το βαθύ κράτος.

Είναι γεγονός πως η παγκόσμια ελίτ, προωθεί μεταξύ άλλων, τη Νέα Παγκόσμια Θρησκεία, που αναφέρεται στο κεφάλαιο 17:1-18 της Αποκάλυψης, ως η «μεγάλη πόρνη». Η Νέα ψευδοθρησκεία, που ίσως θα αποτελείται από διάφορες θρησκείες και επικίνδυνες αιρέσεις όπως είναι η Σαϊεντολογία, θα είναι «βασικό συστατικό εσχάτων καιρών, και οι συμμαχίες που θα διαμορφωθούν υπο την ψευδή θρησκεία, θα ενώσουν την εκκλησία και την πολιτεία όπως ποτέ πριν», αναφέρεται περιληπτικά στο κεφάλαιο της Αποκάλυψης.

Την ώρα λοιπόν που διώκονται παγκοσμίως, ο χριστιανισμός, τα ήθη και οι αξίες, με πιο πρόσφατο επεισόδιο, τη σύλληψη και την ταπείνωση από τη γαλλική αστυνομία, επτά μελών χριστιανικής οργάνωσης, επειδή επέκριναν τη διαστροφική τελετή έναρξης και τάχθηκαν υπερ του Χριστιανισμού με το κεντρικό τους σύνθημα «σταματήστε τις επιθέσεις στο χριστιανισμό», η γαλλική κυβέρνηση σε συνεργασία με τη ΔΟΕ, καταπατούν το γαλλικό νόμο για τις θρησκευτικές εκτροπές και την αρχή για τον κοσμικό χαρακτήρα του γαλλικού κράτους και προάγουν τον γκουρού της Σαϊεντολογίας, σε κεντρικό πρόσωπο της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων και εκπρόσωπο του Ολυμπισμού.

Θα πρέπει να επισημανθεί πως ο Τομ Κρουζ είναι επιστήθιος φίλος του αμερικανολάτρη προέδρου της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν. Στις 27 Ιουλίου, η παραιτηθείσα υπουργός Πολιτισμού της χώρας, Ρασίντα Ντατί, παρασημοφόρησε την πιο προβεβλημένη προσωπικότητα της Σαϊεντολογίας, με το μετάλλιο του Ιππότη των Τεχνών και των Γραμμάτων. Μια ενέργεια που χαρακτηρίστηκε προκλητική από ακτιβιστές κατά των αιρέσεων.

Ετσι, ενθαρρυμένοι απο την υποστήριξη της εξουσίας, οι σαϊεντολόγοι της Γαλλίας εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, για να αποκτήσουν μεγαλύτερη προβολή. Σύμφωνα με τη διυπουργική επιτροπή για την επαγρύπνηση και την καταπολέμηση των σεχταριστικών εκτροπών (Miviludes), σαϊεντολόγοι μοίραζαν φυλλάδια της αίρεσης τους κοντά σε αρκετές ολυμπιακές εγκαταστάσεις, καθ όλη τη διάρκεια της αθλητικής διοργάνωσης.

Μάλιστα, η αίρεση εγκαινίασε την έδρα της στην περιοχή του Saint-Denis τον περασμένο Απρίλιο, 250 μέτρα από το Stade de France, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Το 2022, η αίρεση υποστήριξε ότι έχει “40.000 έως 45.000 μέλη” στη Γαλλία, σύμφωνα με το AFP. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό France 3, που επικαλείται έναν ειδήμονα στις αιρέσεις, με βάση τις μαρτυρίες πρώην Σιεντολόγων, ο αριθμός αυτός είναι πιο κοντά σε “μερικές εκατοντάδες”.

  1. Ενώ εδώ στο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΒΛΑΧΙΣΤΑΝ που προσκυνούν κόκκαλα παντόφλες και κάστανα είναι όλοι λογικοί….Εδώ ακόμα πιστεύουν ότι η διασταύρωση μιας γυναίκας και ενός λουλουδιού δημιούργησε το Σούπερμαν!!!!!!!

      • Εγώ λυπάμαι αυτούς που πιστεύουν σε κάτι που δεν ξέρουν τι είναι…. Γιατί και να υπήρχε θεός σίγουρα δεν θα ήταν όπως το παρουσιάζουν οι θρησκείες….Για καμία από αυτές δεν έχει αποδειχθεί ποτέ τίποτα….

        • Αμα διαβασεις την Αγ Γραφη και να μην ακους τι λεει ο καθενας θα καταλαβεις τι ειναι ο χριστιανισμος.
          Μπορει να υπαρχει θεος μπορει και να μην υπαρχει. Ουτε το ενα ουτε το αλλο ειναι αποδεδειγμενα
          Δηλ υπαρχουν 2 δρομοι. Αλλα παρα να διαλεξω οτι Δεν υπαρχει διαλεγω οτι υπαρχει. Και ζω τη ζωη μου απλα με βαση τις αρχες του Χριστιανισμου χωρις φανατισμο και θρησκοληψιες.
          Ουτε ζωνες, ουτε παντοφλες, ουτε τιποτε. Σεβασμο και αγαπη τα πιο βασικα.

          • Μαίρη μου, αυτά που λες (αγάπη και σεβασμό) τα υπαγορεύει ο στοιχειώδης κώδικας της ηθικής. Δε χρειάζεσαι τη θρησκεία, ή ακόμα χειρότερα την εκκλησία, να σου λέει ότι η αυτοϊκανοποίηση είναι αμαρτία, ότι το να κάνεις σεξ με τον άνθρωπό σου πριν τα σκάσεις στην εκκλησία για το γάμο είναι αμαρτία, αλλά κυρίως… το αγαπημένο μου… Ότι τα παιδάκια που γεννιούνται είναι αμαρτωλά και πρέπει να τα σκάσεις στην εκκλησία για να εξαγνιστούν με τη βάφτιση. Έλεος… Ας πιστεύει ο καθένας ο,τι θέλει, αρκεί να μην είναι από φόβο τύπου “Θα σε τιμωρήσει ο Θεός”. Φτάνει με αυτή την καραμέλα. Δεν υπάρχει λίγο Χριστιανός. Είναι δόγμα. Ή τα δέχεσαι όλα ή τίποτα..

            ΥΓ. Πόσο γέλασα όταν ως παιδί είχα μάθει ότι το προπατορικο αμάρτημα με το φίδι είναι συμβολισμός για το σεξ του Αδάμ με την Εύα… Ούτε αυτό δε μας λένε, μόνο για μήλα και αηδίες. Ντε και καλά να ενοχοποιησουμε το σεξ, χάρη στο οποίο υπαρχουμε παρεμπιπτόντως. Όλες οι θρησκείες έχουν να κάνουν με το πουλί. Όχι περιτομες, όχι προγαμιαιες σχέσεις. Φτάνει…

          • Από τη στιγμή που η επιλογή σου είναι ότι υπάρχει ξεκινάει και η δεύτερη φάση που είναι ο φανατισμός..

        • Αν μου βρεις έναν άνθρωπο που θα έχει την καλοσύνη να πει αυτά που γράφει το Ευαγγέλιο, τότε θα πω οκ – απάτη ο χριστιανισμός. Η μεγαλύτερη απόδειξη Του Χριστού είναι το Ευαγγέλιο, πρόκειται για ένα θαύμα που διδάσκει την αγάπη. Κανένας άνθρωπος δεν θα μπορούσε – ούτε καν να σκεφτεί – όλα αυτά τα ωραία. Δεν το παίζω ούτε χριστιανός – ούτε άγιος. Μακάρι να σε φωτίσει Ο Θεός, και καλοπροαίρετα σου λέω να πας σε έναν πνευματικό να συζητήσεις – να εξομολογηθείς – θα γίνεις ΆΛΛΟΣ άνθρωπος – θα πετάς. Να σαι καλά.

      • Κάθομαι με υπομονή και διαβάζω πράγματα αλλόκοτα ασυνάρτητα τα λέει ταχα η αγία γραφή . Ποιά αγία γραφή. Μα ολα αυτα γραφθηκαν με εντολες αυτοκρατόρων στις 5 6 η 7 συνόδους όταν μαντρώνανε όλους τους πατριάρχες και σβήνανε και γράφανε με απειλή σπάθας επί μήνες οτι τους πρσταζαν αυτοί. Κι εσεις μενετε εκεί η αγια γραφή. Που έπρεπε να λέγεται η Αυτοκρατορική Πίστη η Αγία.

      • Σίγουρα πάντως το σπερματοζωάριο δεν είναι προϊόν διασταύρωσης γυναίκας και λουλουδιού!!!!Επίσης εγώ δεν έχω σφάξει,φάει ανθρώπους,και δεν έχω καταστρέψει πολιτισμούς!!!! Επισης αν ο υποτιθέμενος χριστουλης είχε γεννηθεί με παρθενογένεση όπως υποστηρίζουν οι χριστιανοί ιερείς τότε το φύλλο είναι η θηλυκό ή ερμαφρόδιτο όπως μας διδάσκει η επιστήμη.Αρα ο υποτιθέμενος χριστουλης θα ήταν η χριστουλίτσα η χριστουλάκι…..
        ΥΓ:το πώς από σπερματοζωάριο γίνεται παιδί έχει εξηγηθεί.Το πως από κρίνο η παρθενογένεση όχι ακόμα.Οταν το μάθεις θα προσκυνήσω και εγώ κόκκαλα και παντόφλες ανύπαρκτου αγίου….

        • Γιατί τόσο μένος για αυτούς που πιστεύουν; Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι ο τρόπος που μιλάς ειναι bulling προς του Χριστιανούς! Για να έχεις τόσο θυμό μέσα σου φαντάζομαι τι bulling έχεις φάει εσύ και ποιος ξέρει για ποιο λόγο! Σίγουρα θα υπήρχε απ’ ότι καταλαβαίνω! Καημένε μου Ανάποδες! Μακάρι να ήξερες πως είναι να σε αγαπούν!

        • Ανοητε. Ο (αρχ)άγγελος Γαβριήλ δεν κρατούσε λουλούδι. Ανοητε. Σκήπτρο κρατούσε. Γιατί έχει εξουσία. Μόλις παραδώσεις ψυχή, δλδ μόλις βγει η ψυχή σου από το σώμα σου, θα τα καταλάβεις όλα σε κλάσμα δευτερολέπτου. Μυρίζει θάνατος. Παντού. Κοίμηση.

        • Εγω ποτέ δεν πίστευα σε αυτά που λένε οι παπάδες. Αλλά πάντα πίστευα ότι υπάρχει μια δύναμη ανώτερη όλων μας και όλα γίνονται για κάποιον λόγο προγραμματισμένα από κάποια ανώτερη δύναμη. Το 2003 Αύγουστο χτύπησε ένας ανηψιος μου με μηχανάκι. Του μπήκε ο καθρέπτης μέσα στο κεφάλι. Όλοι τον είχαν για νεκρό. Εγώ λοιπόν ταξίδευα από Μάνη για Πειραιά. Στον δρόμο είδα κάτι που δεν μπορώ να θυμηθώ τι. Πήρα λοιπόν τηλ. Και τους είπα ότι το παιδί θα ζήσει. Μετά από 6 μήνες που ήταν σε κώμα συνήλθε και ζει μια χαρά. Εγώ όμως δεν μπορώ να θυμηθώ τι είδα και ήμουν σίγουρος ότι ο Γιώργος θα ζήσει. Οπότε κάτι υπάρχει τι είναι αυτό δεν το ξέρω αλλά σίγουρα μια ανώτερη δύναμη υπάρχει . Και όποιος θέλει το πιστεύει.

    • Μήπως θα έπρεπε να το δούμε λίγο πιο λογικά. Η πιστη στην παρθενογεννηση, τα προσκυνηματα κλπ είναι ένας τρόπος να δείξει κάνεις την αγάπη για τον Χριστό ο οποίος όποιος και να ήταν, διδαξε ένα μόνο πράγμα… όχι δύο…ούτε τρία…ένα μόνο πράγμα, που εάν το ακολουθούσαμε όλοι, ο κόσμος μας θα ήταν πολύ διαφορετικός. “Αγαπάτε αλλήλους ” τελεία και παύλα. Try it.. you might like it.

      • Σορρι δεν είπε μόνο αυτό.. οποίος έχει δύο χιτώνες να δίνει τον έναν σε κάποιον που δεν έχει.. σοσιαλισμό δηλαδή..και τον κρεμάσανε! Που να τους έλεγε για τραστ και για κραχ! Αλλά αυτά τα είπε ο Μαρξ και όλη η δύση τον κράξει! Δεν είπε ο Χριστός να λατρεύουν κόκαλα, παντόφλες και άλλες μαλακίες! Αλλά με αυτά βγάζουν λεφτά οι παπάδες ή καλύτερα οι πατρίδες!

    • Το ότι είσαι ανώμαλος κάνει μπαμ από μακριά σαν ακροαριστεροί κατακάθι που είσαι ,κάνε παρέα εσύ με ανώμαλους λουγκρες no binary drag queen κ λοιπά π@ρνιδ@α κ άσε τον χριστιανισμό ,δεν σε αναγκάζει κάνεις να τον αποδεχτείς αντιθέτως ένας μας αναγκάζουν να δεχτούμε την ανωμαλία που κ εσύ πρεσβεύεις σκουπίδι της woke αντζεντας

    • Ο άνθρωπος σίγουρα κατάγεται από τον κοινό πρόγονο ανθρώπων και πιθήκων. Από το θεό ερευνάται ακόμη. Αν όμως κατάγεται ταυτόχρονα και από το θεό τότε και ο πίθηκος κατάγεται από το θεό. Άρα και αυτός θα έχει ψυχή. Θα είναι αδερφάκι σου!!
      Όσο για τη μπανάνα, αυτό κάνεις κι εσύ!! Κόβεις μήλα, ροδάκινα καρπούζια…

  2. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΣΧΟΛΙΑ για τελετή λήξης που τίμησε τον αθλητισμό και το αληθινό πνεύμα των Ολυμπιακών αγώνων, για να μην πω και την Πατρίδα μας, μήπως θίξω τους Εφιάλτες (προδότες) της Ιστορίας μας και του Έθνους μας, που στην σημερινή φθίνουσα κοινωνία μας, γεννιούνται κατά χιλιάδες, δυστυχώς.
    Ευχαριστούμε Γαλλία, που ποτέ δεν ξεχνάς ότι η Κόλαση φεύγει με τη λάμψη του Φωτός, που χάρισε η Ελλάδα απλόχερα στην Ανθρωπότητα, μαζι με την Ελευθερία, την Δημοκρατία, την Ισότητα, την Δημιουργία, τον Πολιτισμό, την Ιστορία, την Παιδεία!

    • Εμένα πάλι μου θύμησε διαφήμιση για κατσαρίδες στο πλανητη Άρη.
      Οταν δε έμπηξαν την ελληνική σημαία στο έδαφος ανατριχιασα στην κυριολεξία,σκιαχτηκα.Λυπαμαι αλλά η αισθητική και η Γαλλία δεν έχουν και πολλά κοινα

  3. Σε όλο τον κόσμο 2 και2 κάνει 4.Οπου και αν γεννήθηκες ότι χρώμα κι αν είσαι ότι φυλή και αν είσαι.Αυτο είναι παγκοσμίως αποδεκτό και αποδεδειγμενο.2 και 2 μας κάνει 4.Αντιθετως αν γεννήθηκες στην Ινδία είσαι ινδουιστής αν στην Κίνα βουδιστής αν στην Περσία ζωροαστρης αν στην ζούγκλα πιθανών ειδωλολάτρες αν στην Ελλάδα χριστιανός ορθοδοξος αν στην Αγγλία διαμαρτυρόμενος αν στην στην Ιταλία καθολικός αν στην Αραβία μωαμεθανός αν αν αν.Και όλοι σκοτώνονται ότι ο Θεός τους είναι ο αληθινός.Παιδια πάρτε τους θεούς σας και παίξτε παρακάτω.

  4. Το ότι γελοιοποιείται κατάφορα ο αόρατος πνευματικος κόσμος των 4+ διαστάσεων μόνο δείγμα βαθιας αγραμματοσύνης μπορεί να εκληφθεί.Για όσους θέλουν να εννοήσουν την πραγματικότητα του αοράτου κόσμου και γιατί εμείς ,που είμαστε εγκλωβισμένοι στα δεδομένα των 3 διαστάσεων,δεν μπορούμε να τον αντιληφθούμε,ας ανατρέξουν στο YouTube: “παράδειγμα κατανόησης της 4 ης διάστασης ” ή στο επεισόδιο” η μαγεία της 4ης διάστασης” από την σειρά εκπομπων των αστροφυσικων Δανέζη – Θεοδοσίου ” το σύμπαν που αγάπησα” .

  5. αγαπητή μου Ελένη Το πρόσωπο του Ιησού Χριστού συγκρινόμενο με τους άλλους ιδρυτές θρησκειών και άλλους σοφούς αρχαίους ή νέους, είναι κατά γενική αναγνώριση μοναδικό. Η ύπαρξη και η διδασκαλία του και η ακτινοβολούσα προσωπικότητά του αναγνωρίστηκε από όλες τις μεγάλες προσωπικότητες. Υπήρξε το πρόσωπο που χώρισε την ιστορία σε π.Χ. και μ.Χ.

  6. Ρε φιλαράκι ανυπότακτο, μάθε πρώτα να γράφεις το φύλο με ένα λάμδα γιατί δεν είναι φύλο δένδρου και μετά να σχολιαζεις για κρίνους και ωάρια, παρθενογενεσεις και σπερματα και τέτοια δύσκολα βιολογικά θέματα που προφανώς δεν σπούδασες.

  7. Δηλαδή αγαπητή Ελένη αν καταφέρουμε να μπούμε στην τέταρτη διάσταση που λες πως μας ξεφεύγει , θα δούμε Θεού πρόσωπο ; Και θα σταματήσουν σε μια μέρα ως δια μαγείας φιλονικίες και πόλεμοι ;

  8. δυστυχώς φίλε μου Νίκο δεν γίνεται γιατί η επιστήμη είναι και ταξική και χειραγωγούμενη. Ο προγραμματιστής της Google απολύθηκε το 2022 γιατί δήλωσε πως το ρομπότ που έφτιαξε εκδήλωσε συναίσθημα.

  9. Ο αόρατος κόσμος όπως και ο ορατός έχουν δημιουργό τους τον ένα και τριαδικό Θεό, όπως λέει και το ” Πιστεύω”. Όμως στην δυτική Ευρώπη, λογω τοξικού μείγματος πολιτικό θρησκευτικών καταστάσεων ( παπική μετάλλαξη του Ευαγγελίου σε διεφθαρμένη ολοκληρωτική εξουσία), επήλθε στην περίοδο του Διαφωτισμού κυρίως,μια αφθαιρετη κατάργηση – συκοφάντηση του αοράτου κόσμου εκ μέρους μερίδας επιστημόνων για να γλυτώσουν από την καταδίωξη του πάπα. Ωστόσο

  10. Ωστόσο έρχεται ο Αϊνστάιν στις αρχές του 20ου άι., και με την θεωρία της σχετικότητας,η οποία επιβεβαιώθηκε με την πυρηνική φυσική, ξαναβάζει στο κάδρο μέσω των προχωρημένων μαθηματικων το αόρατο σύμπαν των 4 + διαστάσεων. Σε αυτήν την κοσμογονική ανακάλυψη του αοράτου κόσμου μπαίνουν στον χορό και οι κάθε λογής μάγοι, γκουρού, αποκρυφιστές που στους ανυποψίαστους επιστήμονες, προσπαθούν να εξηγήσουν διάφορα παραφυσικά φαινόμενα ( τηλεπάθεια, μαντεία, μαγεία, μετακίνηση αντικειμένων από απόσταση κ.α.) μέσω της 4 ης διάστασης.Οι επιστήμονες συμμετέχουν σε τέτοια” πειράματα” νομίζοντας ότι ο χώρος των 4 διαστάσεων είναι ουδέτερος ή ακίνδυνος.Επειδη αγνοούν την αιώνια αποκάλυψη του Τριαδικού Θεού για την ορατή και αόρατη δημιουργία Του.

  11. Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν την Αγία Γραφή και με τους Αγίους πατέρες ο Θεός έφτιαξε τον άνθρωπο και του χάρισε μέσω της πνοής Του,το πνεύμα ,μέσω του οποίου ο άνθρωπος συνομιλεί με τον Θεό και με όλα τα δημιουργήματα Του. Ωστόσο, κάνει ανώριμη χρήση της ελευθερίας του και ξεγελιέται σε μια συνομιλία με τον ξεπεσμένο άγγελο – φίδι όπου δέχεται να γίνει θεός χωρίς τον Θεό. Έτσι μπαίνει στην σφαίρα της πτώσης – παρακμής όλων των σχέσεων του με τον Θεό,τον άνθρωπο και την φύση – κόσμο γιατί αποσυνδέει τα δημιουργήματα από τον Δημιουργό, οπότε εμποδίζεται η ζωογόνος ενέργεια Του προς όλους και όλα.

  12. Για να μην γίνει αθάνατο το κακο και γίνει δαίμονας ο άνθρωπος,ο Κύριος παίρνει 2 μέτρα:
    1ον: Ντύνει τον άνθρωπο με δερμάτινους χιτώνες, δηλαδή καλύπτει όλες τις αισθήσεις με ένα παχύ στρώμα που περιορίζει την ανθρώπινη αντίληψη μόνο στις 3 διαστάσεις και όχι στις 4 , επειδή η επικοινωνία με τις υπάρξεις των 4 διαστάσεων σε συνδυασμό με τον εγωισμό μας ,μας κατέστρεψε. Οι κάτοικοι της 4 ης διάστασης είναι οι άγγελοι που είναι και αυτοί δημιουργήματα του Θεού, ωστόσο μια μερίδα από αυτούς ξέπεσαν λόγω υπερηφάνειας – αρρωστημένου εγωισμού. Είναι το τάγμα του εωσφόρου, που τόσο προβάλεται πλέον παντού.Αυτοι λοιπόν οι ξεπεσμένοι άγγελοι επιδιώκουν να ξεγελάσουν τον άνθρωπο να τους λατρέψει ως θεούς σε όλες τις εποχές και με κάθε τρόπο.

  13. Την 4η διάσταση ο Θεός την ανοίγει μόνο στους ώριμους αγίους ανθρώπους για να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους και όχι για να ικανοποιήσουν τον εγωισμό ή τα συμφέροντα τους. Βέβαια υπάρχουν και πολλοί που ξεγελιουνται από τα πονηρά πνεύματα και την παραβιάζουν για να αποκτήσουν έλεγχο σε άλλους,χρήματα, εξουσία,τάχα μου υγεία – ευεξία,κ.α. , όμως τα αποτελέσματα είναι συνήθως τραγικά και για την κοινωνία και για τους ίδιους. Η μαγεία,η μαντεία,η γιόγκα ,ο διαλογισμός, οι ανατολικές πολεμικές τέχνες ( κινητικός διαλογισμός) είναι μορφές παραβίασης των 4 διαστάσεων.

  14. Απευθύνομαι με σεβασμό και αγάπη σε όλους σας. Κατ’ αρχάς Ο Χριστός το δεύτερο πρόσωπο της Αγίας Τριάδος αποκαλύφθηκε στον άνθρωπο και αυτό είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ιστορικά.
    Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάστηκε να ψάξει ο άνθρωπος για την ύπαρξη η όχι του Θεού. Δίδαξε επί τρία χρόνια κάνοντας πολλά υπερφυσικά Θαύματα, για αγάπη, ειρήνη, δικαιοσύνη, αλλά μίλησε για τη Βασιλεία των ουρανών, για Ανάσταση νεκρών, μίλησε για την αιωνιότητα της ύπαρξης μας μετά τον βιολογικό μας θάνατο, μίλησε για Κρίση και Δευτέρα Παρουσία του που κανείς άλλος μέχρι σήμερα δεν τόλμησε να πει. Αν αυτό δε κάνει κάποιους που πιστεύουν ότι η ζωή δημιουργήθηκε από την ουρά ενός κομήτη, η από ενώσεις από μονοκύτταρα βακτήρια που εξελίχθηκαν από μόνα τους στη φύση, αρνούμενος πεισματικά ότι για όλο το ορατό και αόρατο σύμπαν ένας είναι ο μέγας δημιουργός, τότε νομίζω αγαπητοί μου ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι στα καλά του

  15. Ο Αϊνστάιν ωρισε την 4η διασταση ως ενιαίο χωροχρονικό συνεχές, δηλαδή χώρος χωρίς εμπόδια και χρόνος χωρίς εμπόδια. Εμπόδια του χώρου είναι η απόσταση, οι τοίχοι, η έλλειψη οξυγόνου,η ύπαρξη ή η έλλειψη της βαρύτητας, κ. σ. Άρα τα δημιουργήματα των 4 διαστάσεων, δηλαδή οι άγγελοι μετακινούνται σε χρόνο dt , βλέπουν σχεδόν τα πάντα εντός και εκτός του σώματος μας, εντός και εκτός του μυαλού μας. Βέβαια οι καλοί άγγελοι,που δεν ξέπεσαν μας βοηθούν αορατως, ιδίως αν τους καλούμε σε βοήθεια ,οι ξεπεσμένοι μας στήνουν διαρκώς παγίδες ιδίως αν συνεργαζόμαστε συνειδητά ή ασυνείδητα μαζι τους.Ωστοσο ο Θεός ανοίγει στους Αγίους την 4η διάσταση και για αυτό πολλοί από αυτούς όπως ο άγιος Πορφύριος έβλεπε εντός του σώματος των ανθρώπων τα προβλήματα που ανέκαθεν είχαν,τον τρόπο που τα απέκτησαν αλλά και πώς θα τα λύσουν. Επίσης το άλλο σκέλος της 4 ης διάστασης, δηλαδή ο χρόνος χωρίς εμπόδια , σημαίνει ότι δεν χωρίζεται ο χρόνος σε παρελθόν,παρόν και μέλλον αλλά είναι ένα διαρκές,ατελείωτο τώρα .” Νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων ” Έτσι εξηγείται γιατί στους αγιους ,που ο Θεός ανοίγει την 4 η διάσταση,τους αποκάλυπτει ,για το καλό τους ,το μέλλον είτε μεμονωμένα είτε για όλη την ανθρωπότητα . Για αυτό υπάρχουν οι προφήτες της Παλαιάς διαθήκης αλλά και οι προφητείες τόσων αγίων μέχρι την εποχή μας οι οποίες βέβαια δεν γίνονται αντικείμενο συναλλαγής και χρηματισμού. Βέβαια υπάρχουν και οι ψευδοπροφήτες, τσιράκια της εξουσίας, του ξεπεσμένου αγγέλου και της διαπλοκής τους που ξεγελούν τον κόσμο σε κάθε εποχή ,με όλα τα υπάρχοντα μέσα και με το αζημιωτο…

  16. Κουφοί καί τυφλοί μπροστά στό δαιμονικό ξεσάλωμα…

    Posted on 13 Αυγούστου, 2024

    Νεκτάριος Δαπέργολας

    «Καί εἶπεν ὁ Ἰησοῦς: Διὰ τοῦτο ἐν παραβολαῖς αὐτοῖς λαλῶ, ἵνα βλέποντες μὴ βλέπωσι καὶ ἀκούοντες μὴ ἀκούωσι μηδὲ συνῶσι, μήποτε ἐπιστρέψωσι· καὶ τότε πληρωθήσεται αὐτοῖς ἡ προφητεία Ἡσαΐου ἡ λέγουσα· ἀκοῇ ἀκούσετε καὶ οὐ μὴ συνῆτε, καὶ βλέποντες βλέψετε καὶ οὐ μὴ ἴδητε· ἐπαχύνθη γὰρ ἡ καρδία τοῦ λαοῦ τούτου, καὶ τοῖς ὠσὶ βαρέως ἤκουσαν, καὶ τοὺς ὀφθαλμοὺς αὐτῶν ἐκάμμυσαν, μήποτε ἴδωσι τοῖς ὀφθαλμοῖς καὶ τοῖς ὠσὶν ἀκούσωσι καὶ τῇ καρδίᾳ συνῶσι καὶ ἐπιστρέψωσι, καὶ ἰάσομαι αὐτούς» (Ματθ. ιγ΄ 13-15).

    Ἡ τύφλωση καί ἡ πώρωση τοῦ λαοῦ μας, ἀκριβῶς σάν αὐτήν πού τόσο χαρακτηριστικά περιγράφει στό παραπάνω ἐδάφιο ὁ Χριστός, εἶναι τελικά, νομίζω, τό πιό σοκαριστικό ἀπό ὅλα. Πολύ πιό σοκαριστικό πάντως ἀπό τήν προχτεσινή σατανιστική κορύφωση τοῦ «ὀλυμπιακοῦ» ἀπόπατου, γιά τήν ὁποία ἐξάλλου ἤμασταν γενικά προετοιμασμένοι. Ἀκόμη καί αὐτή ἡ τόσο κραυγαλέα καί ἀπροκάλυπτη ἀναφορά στήν Ἑλλάδα δέν μᾶς αἰφνιδίασε πλήρως, δεδομένου ὅτι ἐμεῖς γνωρίζουμε καλά ποιός εἶναι ὁ βασικός ἐχθρός, ὡς ἁγιοτόκος τόπος τῆς Ὀρθοδοξίας, πού καίει τόν Διάβολο καί τά ὄργανά του καί πρέπει νά βρωμίσει, νά παταχθεῖ καί νά διαλυθεῖ ὁλοκληρωτικά, γιά νά προχωρήσουν τά παγκόσμια ζοφερά τους σχέδια (ὅσο καί ἄν ἦταν ἀναμφίβολα σοκαριστική ἡ τόσο ἀπροκάλυπτη προβολή ὅλων αὐτῶν, ἐν μέσῳ ἑνός τέτοιου ἀποτρόπαιου σατανιστικοῦ ξεσαλώματος).

    Τό ἀκόμη πιό σοκαριστικό ὅμως ἦταν, ὅπως προαναφέρθηκε, ἄλλο. Ἦταν ἡ φρίκη πού νιώθεις, διαβάζοντας τήν συντριπτική πλειονότητα τῶν σχολίων μετά τό πέρας της προχτεσινῆς διαβολοτελετής. Καί δέν μιλάω βεβαίως μόνο γιά ὅσους αἰσθάνθηκαν ὑπερήφανοι γιά τήν προβολή τῆς Ἑλλάδας (ναί, ὑπάρχει – καί μάλιστα σέ μαζικό βαθμό – καί αὐτή ἡ βαθιά ἐφιαλτική κατάπτωση τῶν ὁλοκληρωτικά ἐξηλιθιωμένων γραικύλων), οὔτε γιά ὅσους ἔχαψαν τίς ἱστορίες γιά κλινικά κρετίνους, πού μᾶς ἀπήγγειλαν τά πετσωμένα βοθροκάναλα περί τοῦ δῆθεν ρόλου πού ἀναγνωρίστηκε στήν χώρα μας γιά τήν…ἀναγέννηση τοῦ πλανήτη. Ἀλλά μιλάω τελικά ἀκόμη καί γιά ὅσους ἐπέκριναν τό αἶσχος, προτάσσοντας ὅμως βασικά λόγους αἰσθητικῆς (πού φυσικά ὑπῆρχαν, ἀλλά ἄν σταθεῖς μόνο στό κιτσαριό, δηλαδή στό δέντρο, χάνεις ὅλο τό ὑπόλοιπο δάσος). Γιατί εἶναι πραγματικά καί φρικιαστικά σοκαριστικό, νά μήν μπορεῖς νά ἀντιληφθεῖς τί ἀκριβῶς παίχτηκε προχτές τό βράδυ μπροστά στά μάτια σου καί ποιό ἦταν τό πασιφανές (γιά κάθε πραγματικά ἔχοντα ὦτα ἀκούειν καί ὀφθαλμούς ὁρᾶν) μήνυμα πού μεταδόθηκε μέ τήν κατεστραμμένη γῆ (ἔργο πού βρίσκεται σέ πλήρη ἐξέλιξη), μέ τήν σατανική τριάδα, μέ τούς ὑπόδουλους λαούς πού μοιάζουν μέ ζόμπι καί προσκυνοῦν ὑψώνοντας τόν Ἑωσφόρο. Ὁ ὁποῖος ἔρχεται ἀπό τόν οὐρανό δῆθεν γιά νά ἀναγεννήσει τόν πλανήτη, μέ προμετωπίδα μάλιστα τήν Ἑλλάδα, μία Ἑλλάδα πού τοῦ παραδίδεται: ὄχι τήν αὐθεντική ὀρθόδοξη Ἑλλάδα, ἀλλά μία Ἑλλάδα πού αὐτοί ἀπεργάζονται, μία Ἑλλάδα σβησμένη, σκοτεινή ἀπό τό πνευματικό φῶς της, ὑποταγμένη πιά καί βουλιαγμένη στόν νεοεποχίτικο βόθρο. Μία πεπτωκυῖα Ἑλλάδα βλασφημίας καί ἀντίχριστης ὕβρεως, ζοφερό τρόπαιο ἑωσφορικοῦ ἀλαλαγμοῦ ἀπέναντι στόν Θεό, μακάβρια προμετωπίδα καί κορυφαῖο συμβολισμό μέσα στόν ἀνώμαλο ἀνάποδο κόσμο πού μᾶς κατασκευάζουν.

    Μᾶς τό εἶπαν πράγματι, χωρίς καμία ὑπεκφυγή, προχτές ὅτι αὐτός εἶναι ὁ στόχος. Γιατί ἡ ὑλοποίησή του εἶναι ἀπαραίτητη γιά τήν εὐόδωση τῶν παγκόσμιων σχεδίων τους. Πρόκειται γιά τόν ἴδιο στόχο ἀσφαλῶς πού τόν ἐπιδιώκουν λυσσαλέα ἐδῶ καί πάρα πολύ καιρό καί πού εἶναι ἀλήθεια ὅτι σέ μεγάλο βαθμό, μετά ἀπό δύο αἰῶνες συστηματικῆς πνευματικῆς μας γενοκτονίας, φαίνεται ὅτι τόν ἔχουν πλέον ὑλοποιήσει. Πού καί αὐτό ὅμως φυσικά εἶναι ἀνίκανοι νά τό ἀντιληφθοῦν οἱ ἐξηλιθιωμένοι καί πωρωμένοι συντοπῖτες μας (ἐξ οὗ καί ἀκόμη καταφεύγουν σέ γελοίους καγχασμούς περί συνωμοσιολόγων καί ψεκασμένων κάθε φορά πού τούς τό ἐπισημαίνεις). Ἀλλά καί προχτές πού εἰπώθηκε μέ τόσο ἀπροκάλυπτη καί ἀπροσχημάτιστη ξετσιπωσιά ἀπό τούς ἐκμαυλιστές καί δολοφόνους τῆς ἀνθρωπότητας, καί πάλι φάνηκαν παντελῶς ἀνίκανοι νά τό ἀντιληφθοῦν.

    Εὐτυχῶς ὅμως αὐτό δέν ἰσχύει γιά ὅλους. Ὑπάρχουν εὐτυχῶς καί ἀρκετοί πού κατάλαβαν καί εἰσέπραξαν τό μήνυμα γιά κάτι πού ἤδη ἄλλωστε τό ἀντιλαμβάνονται καί τό ζοῦν ἀπό καιρό. Καί αὐτοί ὀφείλουν πλέον νά ἑτοιμαστοῦν γιά τό ἑπόμενο στάδιο τῆς δαιμονικῆς ἐπίθεσης ἀπό τό παγκόσμιο Διευθυντήριο καί τά τοπικά του γιουσουφάκια. Μετά ἀπό τήν πανδημική ἀπάτη καί τόν ἐμβολιαστικό ὄλεθρο, ξέρουμε καλά ποιά εἶναι ἡ ἑπόμενη (καί ἀκόμη πιό δύσκολη) «πίστα»: ἡ ἐπιβαλλόμενη ἀριθμοποίηση μέσῳ τῆς ἠλεκτρονικῆς ψευδοταυτότητας καί κυρίως του λεγόμενου Προσωπικοῦ Ἀριθμοῦ (μέ τήν πατρίδα μας νά εἶναι ὅλως…τυχαίως καί πάλι στήν πρώτη γραμμή τῆς ἐπίθεσης). Ὑπάρχει ἄραγε σέ ἐπαρκές μέγεθος ἡ «μικρά ζύμη» τοῦ Εὐαγγελίου καί ἡ «μαγιά» του Μακρυγιάννη; Ὑπάρχουν αὐτή τή στιγμή στόν τόπο μας οἱ «δέκα των Σοδόμων»; Ὑπάρχει μέ ἄλλα λόγια ἡ κρίσιμη μᾶζα ἐνάρετων καί προσευχόμενων Ὀρθοδόξων πιστῶν πού θά μπορέσει μέ τόν πνευματικό ἀγῶνα της νά ἐπισύρει τό ἔλεος τοῦ Θεοῦ καί νά προκαλέσει τήν ἐπέμβασή Του (πού εἶναι τό μόνο πού μπορεῖ νά μᾶς σώσει ἀπό ὅσα ἔρχονται δρομαίως κατά πάνω μας);

    Ἄν ὑπάρχει, ἦρθε ὁ καιρός γιά νά τό ἀποδείξει. Καί ἄν νιώθουμε (μέ ὅλα καί παρ’ ὅλα τά προσωπικά πνευματικά χάλια μας) ὅτι μποροῦμε καί ἐμεῖς νά συναριθμηθοῦμε μέ αὐτήν, βρισκόμαστε ἀκριβῶς στήν ἐποχή πού θά κληθοῦμε νά τό ἀποδείξουμε ἐπίσης. Ὄχι μόνο στά λόγια, ἀλλά πρωτίστως μέ ἔργα, πνευματικό ἀγώνα καί προσωπικές θυσίες…

    • Συγνώμη αλλά αν θα ήθελες κάποιος να σε διαβάσει (επειδή άντεξα 2 σειρές) καλό θα ήταν να γράφεις Ελληνικά 2024, δεν ξέρω αν το κάνεις για να αισθανθείς ανώτερη (δεν το λέω με κακία) αλλά αποτυγχάνεις στον στόχο σου δραματικά.
      Εκτός από τον τύπου είπε Αγαπάτε αλλήλους νομίζω οι υπόλοιποι είστε για ψυχολόγο. Ίσως να είμαι και εγώ γιατί ασχολήθηκα με αυτό το πόστ που πέρασε από μπροστά μου αλλά έχω χανγκόβερ και μπήκα για τα σχόλια.

  17. Αγνωσται αι βουλαί του Κυρίου. Η φράση «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω» (Ιωάννης 8: 7) είναι μία από τις γνωστότερες φράσεις της Αγίας Γραφής και της διδασκαλίας του Κυρίου που βρίσκεται στο Κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο και αφορά τη γυναίκα που ήθελαν να λιθοβολήσουν για λόγους μοιχείας.
    Ο Θεός δεν έχει ανάγκη να αποδείξει τίποτα. Ο Θεός είναι πίστη βίωμα ….δεν είναι μαθηματικό θεώρημα. Αυτός και μόνον Αυτός ξέρει πότε θα έρθει. Δύο χιλιάδες χρόνια πολεμούν τη μόνη αληθινή θρησκεία και δεν έχουν καταφέρει τίποτα απολύτως. Τις ψεύτικες θρησκείες δε χρειάζεται να τις πολεμούν, είναι χαμένες έτσι κι αλλιώς. Πάντα από μικρός ειχα το εξής ερώτημα. Μα καλά εφόσον ο έκπτωτος ξέρει ότι θα ….ηττηθεί (αποκάλυψη), γιατί επιμένει και προσπαθεί. Την απάντηση την έλαβα μετά από πολλά πολλά πολλά χρόνια με τη βοήθεια ενός βαθειά θρησκευόμενου πιστού φίλου μου .

    • Στο καλύτερο το έκοψες .κ μένα με απασχολεί αυτό.Αφου ξέρει ότι θα ηττηθεί θα πάθει πανωλεθρία, γτ μπαίνει στη διαδικασία.Εχει τόσο μεγάλο εγωισμό;

      • Αν δεις τη σατανόφερτη ταινία ο δικηγόρος του διαβόλου με τον Αλ Πατσίνο λίγο πριν μπει ο 21ος αιώνας…. (του 1997 ο χρόνος πιεζει τον έκπτωτο και οχι τον δημιουργό μας) θα καταλάβεις Διονυσία. Έχει σχέση με τον εγωισμό πάντως μπράβο σου που το πρόσεξες

  18. Ειμαι απλή αναγνώστρια του ανωτέρω άρθρου, σχετικά με την τελετή λήξης και επέλεξα να διαβάσω και μερικά σχόλια που ως απλή αναγνώστρια δεν θα έδινα καμία μα καμία σημασία.
    Ως Χριστιανή Ορθόδοξη όμως παίρνω θέση και απαντώ στους κρίνοντες και κατακρίνοντες τα ιερά και όσια και τον ίδιο τον Θεό τον Ένα και Μοναδικό Θεό ,τον Κύριο Ιησού Χριστό και την Μητέρα Του Παναγία Θεοτόκο, θα δώσουν λόγο ενώπιον Κυρίου κατά τη Δευτέρα Παρουσία για ό,τι βρομερό και βλάσφημο ξεστόμισαν. ‘Οπως όλοι μας θα βρεθούμε στην ίδια θέση , να δωσουμε λόγο για οτι είπαμε και κάναμε. Εσείς οι άπιστοι ,οι κοροϊδευτές και χλευαστές του Χριστού, πρόσεξα ότι φράσεις αγίων και λόγια του Χριστού και του Ευαγγελίου Του χρησιμοποιείσατε στα παραπάνω γραφόμενά σας. Ούτε τον στοιχειώδη σεβασμό δεν έχετε.Το κοράνι των Μουσουλμάνων και τα λόγια του Μωάμεθ τολμάτε να κατακρίνετε και να υβρίσετε; ΟΧΙ γιατί θα σας πάρουν το κεφάλι και αυτό σας αρκεί να δείξετε σεβασμό. Η Αγάπη του Χριστού σας ενοχλεί ,σας αρρωσταίνει γιατί έτσι θέλει ο διάβολος έτσι ευχαριστιέται.
    Αλιμονό μας!!! Να ζητήσουμε το έλεος του θεού αυτό θα μας σώσει και η άπειρη Αγάπη Του . Η Παναγία βοήθειά μας,αύριο με υγεία!

  19. Αγαπώ τον Χριστό την Παναγία μας και θα προσκυνώ ότι θέλω δεν πειράζω κανένα,αν κάποιους τούς πειράζει ας αναρωτηθούν το γιατί.
    Και γιατί οι άθεοι ασχολούνται με τον Χριστό?
    Γιατί προσκυνούν τον διάβολο και αυτός δεν αντέχει το φώς και την αλήθεια

  20. Εγώ τώρα θα κάνω το ερώτημα.. Πού κολλάνε οι ολυμπιακοί αγώνες με τον Χριστιανισμό;
    Προς τιμήν του Δία δεν γίνονταν στην Ολυμπία ή θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε;
    Επίσης.. Ποιό ήταν το επικρατές δόγμα την εποχή που σταμάτησαν οι ολυμπιακοί αγώνες σε πρώτο στάδιο;

  21. Μόνο ο φίλος Καρανικος τα λέει σωστά. Κοπτονται για τη φάρσα των σύγχρονων ΟΑ αυτοί των οποίων οι πνευματικοί πρόγονοι κατάργησαν μετά βδελυγμιας τους παλαιούς.

    Πως το είπε ο ΙΧ; Ουαι υμιν, γραμματείς και Φαρισαι, υποκριται…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ