ENGLISH HARVARD PRESS
Το άρθρο δεν αφορά το 0,52% του πληθυσμού που εχουν δυσανεξία στην γλουτένη.
Τα τελευταία χρόνια η διατροφή χωρίς γλουτένη έχει μπει στη λίστα με τα πιο γνωστά trends παγκοσμίως, παρά του ότι το ανθρώπινο είδος επιβίωσε τρώγοντας ..γλουτένη για χιλιάδες χρονια.
Οι εταιρείες λανσάρουν συνεχώς gluten-free προϊόντα, ενώ πολλοί επιλέγουν να ακολουθήσουν την τάση αυτή ακόμα κι αν η συγκεκριμένη πρωτεΐνη που περιέχεται στο σιτάρι, το κριθάρι, τη σίκαλη και τη βρώμη δεν προκαλεί κανενός είδους πρόβλημα στο στομάχι τους.
Ο λόγος; Έχει λανθασμένα