Η υπόθεση Άλεξ και η μάστιγα της παιδοφιλίας στην Ελλάδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκαλυπτικά στοιχεία για την παιδοφιλία στην Ελλάδα φέρνει στο φως δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου: όλοι οι (17) συλληφθέντες είναι άνθρωποι της «διπλανής πόρτας».

Γράφει ο Άλκιμος

CEB1CEBBCEB5CEBEΠριν λίγο καιρό είχα κάνει έκκληση προς όλους του συναδέλφους μπλόκερ, να αναδείξουμε το θέμα «Άλεξ» και να ζητήσουμε τη βοήθεια του κόσμου ώστε να συμβάλλουμε στην αποκάλυψη της αλήθειας. Η ανταπόκριση πολλών συναδέλφων ήταν αξιόλογη και τους ευχαριστώ για μια ακόμη φορά.
Στο άρθρο μου (εδώ), είχα κάνει γνωστή την εικόνα που έχω σχηματίσει προσωπικά, και η οποία είναι, το ότι πιστεύω πως στην υπόθεση αυτή περιλαμβάνεται ο παράγοντας «παιδοφιλία». Η μη ανταπόκριση του κόσμου, είναι ένδειξη, του ότι όσοι είχαν κάτι να πουν το έχουν ήδη πει και ότι ίσως διστάζουν να ξαναμιλήσουν «λόγω όσων έχουν βιώσει»…
Κάποιος αναγνώστης διαμαρτυρήθηκε, λέγοντας ότι παίρνω θέση υπέρ της εκδοχής της παιδοφιλίας, ενώ «η δικαιοσύνη την έχει απορρίψει». Στην πραγματικότητα όμως, εγώ δεν δήλωσα πως πιστεύω στην σεξουαλική κακοποίηση του εξαφανισθέντος παιδιού. Δήλωσα απλά πως η υπόθεση αυτή πρέπει να περιλαμβάνει «παιδοφιλία». Πως μπορεί να συμβαίνει αυτό; Είναι πολύ απλό, τα δήθεν εμπλεκόμενα παιδιά φαίνεται να είναι τα θύματα και είναι για εμένα προφανές, ότι αυτό που συνέβη στον Άλεξ πρέπει να σχετίζεται, με το ότι το παιδί πρέπει να έγινε άθελά του μάρτυρας αυτής της σκοτεινής και αποτρόπαιας συναλλαγής, διότι σίγουρα περί συναλλαγής θα πρόκειται.
Σκεφτείτε μόνο πόσο τραγικό θα ήταν, τα «παιδιά θύματα» να έχουν κληθεί να παίξουν τον ρόλο των «παιδιών δραστών», με ποιος ξέρει τι ανταλλάγματα για τους ίδιους και σίγουρα για τους όποιους «προαγωγούς» τους.
Τα όσα αποκαλύπτουν η Αφροδίτη Καραμήτσου και η Μαρία Βάθη στον Ελεύθερο Τύπο (βλέπε εδώ), φανερώνουν, ότι είμαστε κοντά στην αποκάλυψη αυτού του βρομερού κυκλώματος, που δρα και στην χώρα μας. Αν διαβάσετε προσεκτικά τα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ, τότε θα καταλάβετε, ότι όλα είναι πιθανά γι’ αυτά τα «τέρατα», τα οποία δεν λειτουργούν εν θερμό, αλλά εκτελούν με πολύ μεγάλη ψυχραιμία και σχεδιασμό τα όσα έχουν βάλει στο αρρωστημένο τους μυαλό.
Η συμβολή όμως όλων μας για την ολική εξάρθρωση αυτής της μάστιγας, είναι αναγκαία, διότι μας περιλαμβάνει όλους. Επαναλαμβάνω αυτό που αναφέρθηκε για τους 17 συλληφθέντες: «Όλοι είναι άνθρωποι της “διπλανής πόρτας”».
σσΟ: Οι φωνές πυκνώνουν, οι αποκαλύψεις έχουν τη μορφή χιονοστιβάδας και κάποτε το σάπιο σύστημα της κακοποίησης ανηλίκων θα καταρρεύσει αποκαλύπτοντας πολλά και απίστευτα.
Διαβάστε επίσης:
και πολλά άλλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ