Ο «αθώος» Παπαντωνίου επιχειρεί να μπλοκάρει δικαστικά το άνοιγμα των ελβετικών του λογαριασμών!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 7920Δικαστικό αγώνα δίνει ο Γιάννος Παπαντωνίου στην Ελβετία για να μην επιτραπεί το άνοιγμα των λογαριασμών του που έχουν ζητήσει ελληνικές αρχές! Συγκεκριμένα, η εισαγγελία κατά της διαφθοράς έχει ζητήσει επισήμως με αίτημα το άνοιγμα των λογαριασμών, αίτημα που είχε συγκαλύψει ο Σαμαράς τότε, στέλνοντας μία απαράδεκτη αίτηση δικαστικής συνδρομής για τον κουμπάρο του Γιάννου, Κανδαλέπα.

Την μεθόδευση αυτή της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, γιατί αποκλείεται να μιλάμε για ηλιθιότητα δικαστικού λειτουργού, την πληρώνει ακόμα η Ελλάδα καθώς όλα τα λαμόγια που έχουν βρεθεί με λογαριασμούς στην Ελβετία επικαλούνται αυτό το δεδικασμένο ώστε να μην ανοίξουν ούτε οι δικοί τους λογαριασμοί. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται τόσο οργανωμένη προσπάθεια για να σπάσει επιτέλους το άβατο των ελβετών. Ελπίζουμε να γίνει το συντομότερο. Πλέον όμως όλοι γνωρίζουν ότι η συμμορία του Σημίτη και όποιος συνεργάζεται μαζί τους είναι κοινός απατεώνας, κλέφτης δημοσίου χρήματος, εθνικά επικίνδυνος.

Ο Κώστας Σημίτης είναι αρχηγός της μεγαλύτερης εγκληματικής οργάνωσης που έχει περάσει από την Ελλάδα και όποιος συνεργάζεται μαζί του το γνωρίζει πολύ καλά. Και το κάνει μόνο για ένα λόγο. Επειδή έχει πάρει μερτικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ