Σήμα για ολοκλήρωση των ρωσικών επιχειρήσεων στη Συρία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

russian army syria
Καθαρίστηκε από τρομοκράτες το 92% των εδαφών της Συρίας σύμφωνα με τον Ρώσο αξιωματούχο Κρασόφ.
Ο Υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σοϊγκού δήλωσε ότι κοντεύουν προς το τέλος οι επιχειρήσεις εναντίον των τρομοκρατών στη Συρία.
Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας κατά τη συνάντηση που είχε με τον Ισραηλινό ομόλογο του Αβιγντόρ Λίμπερμαν είπε: «Κοντευούν προς το τέλος οι επιχειρήσεις στη Συρία. Υπάρχουν μερικά θέματα που πρέπει να επιλυθούν άμεσα. Πρέπει αν συζητηθούν και οι μελλοντικές εξελίξεις στη Συρία».
Ο κος Σοϊγκού αναφέροντας ότι συσσωρεύθηκαν και πολλά θέματα που πρέπει να συζητηθούν ανάμεσα σε Ρωσία και Ισραήλ, σημείωσε πως παράλληλα με τις διμερείς στρατιωτικές σχέσεις και την τεχνική συνεργασία, τα βασικά θέματα αφορούν τον αγώνα κατά της τρομοκρατίας και τις εξελίξεις στην περιοχή.
«Η διεθνής κοινότητα έχει ανάγκη για αλληλεγγύη στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας σε μια εποχή που αυξάνονται οι τρομοκρατικές ενέργειες ανά τον κόσμο» είπε ο Ρώσος υπουργός.
Και ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας της Ρωσικής Ντούμα Αντρέι Κρασόφ δήλωσε ότι οι επιχειρήσεις εναντίον των τρομοκρατών στη Συρία ενδέχεται να ολοκληρωθούν μέχρι τέλος του έτους.
Επισημαίνοντας ότι είναι νωρίς για να μιλήσουν για το πότε θα αποχωρήσουν οι ρωσικές δυνάμεις από τη Συρία, συνέχισε λέγοντας: «Σε μια από τις τελευταίες εκθέσεις του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας αναφέρεται ότι έχει καθαριστεί το 92% της Συρίας από τρομοκρατικά στοιχεία. Έχει μείνει το 8 % των εδαφών που θα ανακτηθούν. Και αυτό θα είναι τέλος των επιχειρήσεων μας στη Συρία. Πιστεύω ότι μέχρι τέλη του έτους θα απαλλαγούμε από τη νόσο αυτή του 20ου αιώνα , σε συνεργασία με τον Συριακό Στρατό, το Ιράν και την Τουρκία».
Ο Κράσοφ σημείωσε τέλος ότι σε περίπτωση που ο διεθνής συνασπισμός υπό την ηγεσία των ΗΠΑ ξυπνήσει από τον ατέλειωτο ύπνο και αγωνιστεί όπως πρέπει κατά της τρομοκρατίας σε Συρία και Ιράκ, οι επιχειρήσεις θα ολοκληρωθούν νωρίτερα από το προβλεπόμενο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ