Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ορφανοτροφεία στα χέρια των ισλαμιστών μακελάρηδων – Δολοφονούν την ελπίδα εν τη γενέσει της (φωτογραφίες)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεχίζοντας τηorν προπαγάνδα που απευθύνεται κυρίως σε μουσουλμάνους της Δύσης, οι τζιχαντιστές δημοσίευσαν μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται το δήθεν φιλανθρωπικό έργο που επιτελούν στη Συρία και το Ιράκ.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονταν εικόνες από ορφανοτροφεία στην επαρχία της Νινευή, τα οποία πλέον έχουν περιέλθει υπό τον έλεγχό τους.

Τα παιδιά εμφανίζονται καλοντυμένα και χαρούμενα, ποζάρουν περήφανα δίπλα στις μαύρες σημαίες της δολοφονικής οργάνωσης, ενώ φαίνονται να διασκεδάζουν σε ένα λούκα παρκ, όπου τα πήγαν οι τζιχαντιστές προφανώς για τους σκοπούς της φωτογράφισης.

Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές, αν λάβει κανείς υπόψη ότι οι ίδιοι άνθρωποι που αποκεφάλισαν ή σταύρωσαν τους γονείς των παιδιών αυτών, εμφανίζονται τώρα ως προστάτες και σωτήρες τους.

Μπορεί οι εικόνες με τα κομμένα κεφάλια να είναι αποκρουστικές, όμως η εικόνα ενός παιδιού δίπλα σε αυτούς τους δολοφόνους είναι σαν γροθιά στο στομάχι.

Τι μέλλον μπορούν να έχουν αυτά τα παιδιά, όταν το μυαλό τους θα έχει δηλητηριαστεί από το μίσος και το θάνατο; Ποιες αξίες και ποια ιδανικά θα έχουν στη ζωή τους, όταν το μόνο που θα έχουν γνωρίσει είναι η παράνοια και η κτηνωδία;

Ήδη τα μεγαλύτερα κοριτσάκια εμφανίζονται να φοράνε μαντίλες, ενώ τα αγοράκια κοιτούν με θαυμασμό τα κτήνη…Η κατήχηση της εμετικής ιδεολογίας φαίνεται πως έχει ήδη ξεκινήσει.

Τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει οι ισλαμοφασίστες είναι αναμφισβήτητα απάνθρωπα, όμως η μύηση αθώων ψυχών στη φρίκη και το σκότος είναι ίσως το πιο απεχθές.

ορφαν1

ορφαν2

ορφαν3

ορφαν4

ορφαν5

ορφαν6

ορφαν7

ορφαν8

ορφαν9

ορφαν10

ορφαν11
hellasforce
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ