ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το φαινόμενο αυτοκαταστροφής και πλειοδοσίας στην αυτοχειρία έπαψε πλέον να είναι αξιοπερίεργο, παραμένει όμως άκρως ανεξήγητο. Η πρωτοφανής ομοψυχία των μέσων όταν πρόκειται για θέμα κοινωνικής βλάβης, ξεφεύγει από κάθε συνωμοσιολογική προσέγγιση «εθνικής μειοδοσίας» και μάλλον άπτεται σε ψυχιατρική ανάλυση επάρατου μαζοχισμού.

Πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί ο οίστρος με τον οποίο προβάλλεται το θέμα «μαζικού ντόπινγκ» της πλέον επιτυχημένης αθλητικής ομοσπονδίας στην ιστορία της Ελλάδας; Πριν ακόμα υπάρξει η οποιαδήποτε επίσημη απόδειξη η τελεσφορία  των σχετικών ερευνών;

Στα βήματα του μαζικού φιάσκου της υπόθεσης Κεντέρη – Θάνου εν’ όψει Ολυμπιακών Αγώνων όπου εν χορώ οι γραφικοί παντογνώστες των μέσων «σταύρωναν» δύο ινδάλματα που η ύπαρξη τους κατέρριπτε το μύθους του καπιταλιστικού αθλητικού μοτίβου που έχει μολύνει εδώ και δεκαετίες τους αθλητικούς χώρους. Διότι βλέπετε ο Κεντέρης και η Θάνου ακύρωναν το ξέπλυμα εκατομμυρίων δολλαρίων που διαχέονται από πολυεθνικούς κολοσσούς σε αμφίβολες αθλητικές περσόνες τύπου Jones, Johnson, Lewis και πολλούς άλλους, που όλως τυχαίως εξοβελίζονται από το αθλητικό στερέωμα όταν λήξουν τα παχυλά συμβόλαια μυϊκής εκμετάλλευσης.

Έτσι και τότε, με φασιστικό μένος, οι προκαθήμενοι των μέσων έβγαλαν το κατηγορητήριο πριν από οποιαδήποτε επίσημο πόρισμα ή απόφαση. Οι δύο αθλητές – θαύματα αποκαθηλώθηκαν ένα βήμα πριν τον απόλυτο θρίαμβο. Άθλια συκοφαντημένοι, στερούμενοι το δικαίωμα απολογίας σχεδόν από το σύνολο των «δημοσιογράφων» εκτελεστών που έχουν ανάγει το trolling σε επιστήμη.

Σημειωτέον, ότι η Αμερικάνικη αποστολή τότε, επροπονείτο στην Αμερικάνικη βάση της Κρήτης, φυλασσόμενη από Αμερικανούς πράκτορες. Όταν μια επιτροπή αντιντόπινγκ «τόλμησε» να επιχειρήσει έλεγχο στην Αμερικάνικη αποστολή, οδηγήθηκαν στα κρατητήρια Χανίων ως ύποπτοι τρομοκρατίας!!! 

Και βέβαια οι “πεντακάθαροι” πρώτευσαν ανενόχλητοι. Και τα μέσα εσιώπησαν σε αυτή την πραξικοπηματική καταστρατήγηση κάθε έννοιας αθλητικού δικαίου. Οπότε εύλογα αναρωτιέται κανείς πως οι μεσσίες των ΜΜΕ, δηλωσίες τύπου Χελάκη, δεν βγήκαν να ξεριζώσουν τις αριστερές γενειάδες τους με τη ναζιστική συμπεριφορά των Αμερικανών πρακτόρων παρά εξάντλησαν τον κατασταλτικό οίστρο τους στους αναπόδεικτα διωκόμενους Κεντέρη – Θάνου.

Βεβαίως όταν ο Κεντέρης με τη Θάνου δικαιώθηκαν σε όλα τα εντόπια και διεθνή όργανα, αυτά τα αιωνίως ατιμώρητα ανθρωποειδή δεν ένιωσαν την ανάγκη να ζητήσουν έστω και ένα συγνώμη. Απλώς λούφαξαν στην ατιμωτική ανυπαρξία τους εκμεταλλευόμενοι τη λαϊκή λήθη ενός αιωνίως έκπληκτου λαού που συγχωρεί τους δυνάστες, κλέφτες και βιαστές του.

Πέρασαν τα χρόνια, τα φυτώρια των αθλητών ταχύτητας άδειασαν και βεβαίως τα Γκόλουμ των ΜΜΕ στο απυρόβλητο. Ούτε μια δίωξη, ούτε μια τιμωρία.

Και ερχόμαστε στο σήμερα. Στο μέγα ριτόρνο, στο ρεπετισιόν της ιστορίας. Με διαλυμένο το μέτωπο των sprinters, σειρά πήρε η μεγάλη οικογένεια της Άρσης Βαρών. Έτσι, σε προολυμπιακή περίοδο, έπιασαν δουλειά οι μαζικοί εξουσιαστές των μέσων για να δώσουν τη χαριστική βολή στο λαϊκότερο των αθλημάτων. Με τον ίδιο οίστρο, αφού το προγενέστερο έγκλημα τους έμεινε ατιμώρητο.

Και αναρωτιέμαι εγώ η αδαής. Ένα τέτοιο ατόπημα οπωσδήποτε εάν ήταν αληθές θα οδηγούσε το γίγαντα Χρήστο Ιακώβου αυτομάτως στην πτέρυγα σχιζοφρενών του πλησιέστερου ψυχιατρείου εφ’ όσον:

  1. Είχε τη φαεινή ιδέα να ντοπάρει το 90% της ομάδας. Προφανώς θεωρούσε ότι το 2008 θα είχαμε τουλάχιστον 11 μετάλλια!
  2. Θεώρησε ότι ο σωστότερος χρόνος ήταν η προολυμπιακή περίοδος όπου οι έλεγχοι είναι μαζικοί και σαρωτικοί.
  3. Αποφάσισε ότι πριν τη σύνταξη, θα ήταν καλό να καταστρέψει το όνομα που με τόσο κόπο και συνέπεια έχτισε.

 

Επειδή η στοιχειώδης λογική είναι το αμέσως ισχυρότερο επιχείρημα έπειτα από τις όποιες τεκμηριωμένες έρευνες, ας περιμένουν τα αποτελέσματα τα παπαγαλάκια της μιζέριας. Διότι η υστερική μανία κατηγορίας που τους διακατέχει, στερείται οποιασδήποτε λογικής στήριξης. Ίσως αυτή τη φορά, όταν το τελικό αποτέλεσμα τους εξευτελίσει για δεύτερη φορά, κάποιος θα πρέπει να τους βάλει στη θέση τους. Και οπωσδήποτε αυτός ο κάποιος δε θα είναι οι αρχές και οι «πνευματικοί κολοσσοί» τύπου Λιάπη. Αλλά αυτός ο έρμος ο λαός που επιτέλους πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ