Στο ΚΥΣΕΑ αυτό υπογράφουν: Σκανδαλίδης, Τσοχατζόπουλος, Παπαντωνίου, εισήγηση ο Βερελής και ο Σημίτης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Θα σας πω, γιατί εδώ υπάρχει το εξής θέμα. Παρακάτω, σε άλλη γραμμή, λέει: ΚΥΣΕΑ. Σκανδαλίδης, Τσοχατζόπουλος, Παπαντωνίου, Βερελής, Τσοχατζόπουλος. Να στείλουμε δύο paper. Σίκατσεκ. Μετά από είκοσι μέρες –προσέξτε- γίνεται το ΚΥΣΕΑ. Στο ΚΥΣΕΑ αυτό υπογράφουν: Σκανδαλίδης, Τσοχατζόπουλος, Παπαντωνίου, εισήγηση ο Βερελής και ο Σημίτης και δεν υπογράφει ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου ούτε ο Χρυσοχοΐδης που ήταν Υπουργός Δημόσιας Τάξης για την προμήθεια του C4I. Και την ίδια εποχή έχουμε και εκταμίευση από τα γραφεία της Siemens.
Δηλαδή, θέλω να σας πω ότι εδώ υπάρχει άμεση εμπλοκή και των ημερομηνιών και των εκταμιεύσεων και των αποφάσεων. Μάλιστα, έρχεται η Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου και την απόφαση αυτή του ΚΥΣΕΑ, της 27/2, την ανατρέπει, λέγοντας να μην πληρωθεί, διότι χρειάζεται προσυμβατικός έλεγχος. Κατά διαβολική σύμπτωση αυτοί που δεν υπογράφουν, είναι οι έχοντες την απάντηση από την ολομέλεια, δηλαδή ο κ. Χρυσοχοΐδης. Και καλώς κάνει ο άνθρωπος και δεν υπογράφει, όπως δεν υπέγραψε αργότερα και ο Βουλγαράκης στην ίδια θέση.
Κι εδώ φαίνεται ότι υπάρχει εμπλοκή με συμμετοχή συγκεκριμένων πολιτικών. Βάζουν, όμως, μέσα στο σύστημα και τα κόμματα. Δεν ξέρετε τίποτα; Δεν θυμάστε αν είχατε ποτέ επαφή 6/2/2003;
ΜΑΡΤΥΣ (Κωνσταντίνος Γείτονας): Κύριε συνάδελφε, ήμουν κατηγορηματικός και είμαι: Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το θέμα C4I.
Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ