Σαρωτική διαδικτυακή δημοσκοπηση για την στάση Γεραπετρίτη έναντι της Τουρκίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τόσο οι διαχρονικές αλλά κυρίως οι πρόσφατες τοποθετήσεις του υπουργού εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη για τον «ελληνοτουρκικό διάλογο», έχουν προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν πρόκειται να παρεκκλίνει από την «εθνική γραμμή».

Εσείς πώς κρίνετε την στάση Γεραπετρίτη έναντι της Τουρκίας;

Σημείωση: Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φορά. Το σύστημα για λόγους ασφάλειας σας επιτρέπει μόνο μία ψήφο!

IMG 7199

  1. Αν η Εθνικη (Μητσοτακειος) γραμμη ειναι:Στα παπαρια μας η Χωρα,το παραδακι να πεφτει,ο σωγαμπρος της ΤΕΡΝΑ-γιατι αυτη ειναι η πολιτικη του ιδιοτητα-οχι μονο δεν παρεκλινει,αλλα την τηρει με θρησκευτικη ευλαβεια.Να θυμαστε:Ουτε η “περιφημη”Ελληνικη γλωσσα εχει λεξεις που να ανταποκρινονται στον ολεθρο και την αλιτεια της μαφιας Μητσοτακη.

  2. Ντροπή καί μόνο πού κάνετε δημοσκόπηση. Ο Χατζηαβάτης,πού τον έκανε Υπουργό Ντροπή καί ξέπλυμα , τού πού κάνετε τέτοιου είδους δημοσκόπηση. Ο Χατζηαβάτης Υπουργός Εξωτερικών πού τον έκανε Υπουργό η εγκληματική οργάνωση πού πήρε την εξουσία (41% ),επειδή ακριβώς είναι Χατζηαβάτης , καί πού προσκύνησε δύο φορές , ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ τό αφεντικό του τον Ερντογάν, Έπρεπε να κάνετε δημοψήφισμα, εφόσον πάει για εσχάτη προδοσία, ΕΑΝ ΦΆΕΙ ΙΣΌΒΙΑ ή ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΊ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ