Χιονοστιβάδα αποκαλύψεων για την υποθεση με τα νεκρά βρέφη στην Αμαλιαδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μορφή «χιονοστιβάδας» έχουν λάβει οι εξελίξεις στην υπόθεση των νεκρών βρεφών, με τις μαρτυρίες και τα στοιχεία που έρχονται στο «φως» να προκαλούν ανατριχίλα στο πανελλήνιο, αφού οι διαβολικές συμπτώσεις ολοένα και αυξάνονται!

Η Εισαγγελία Πατρών έχει ξεκινήσει τις έρευνες για να διαπιστώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες «έφυγαν» τα τέσσερα βρέφη, οι θάνατοι των οποίων έχουν κοινό παρανομαστή την παρουσία της Ειρήνης Μουρτζούκου και δεν αποκλείεται να ζητηθεί εκταφή των σορών τους, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Εκτός από τα δύο παιδιά της 24χρονης και το βρέφος της φίλης της που ξεψύχησε τον Αύγουστο, ακόμη ένα περιστατικό έγινε γνωστό από το 2021, όταν φίλη της Ειρήνης της εμπιστεύτηκε για μερικές ώρες το μωρό της κι εκείνο ξεψύχησε. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι και πριν από δέκα χρόνια η λίγων μηνών αδελφούλα της Ειρήνης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή με τις πληροφορίες γύρω από τον θάνατό της να παραμένουν ασαφείς.

«Διασκέδαζαν μία ημέρα μετά την κηδεία»

Τις τελευταίες ώρες οι αποκαλύψεις είναι συγκλονιστικές, με γνωστούς της 24χρονης να κάνουν λόγο για πρωτοφανείς καταστάσεις και αντιδράσεις που γεννούν δεκάδες ερωτήματα.

Ο παππούς του 6 μηνών μωρού, που «έσβησε» το 2021 περιγράφει με ανατριχιαστικό τρόπο την συμπεριφορά της Ειρήνης, απέναντι στα μωρά. «Όταν έφτασα στο Καραμανδάνειο το 2021, 4 Φεβρουαρίου και μπήκα στο νοσοκομείο 17:40, είδα το παιδί νεκρό πάνω στο κρεβάτι. Τους ρώτησα τι συμβαίνει και μου λέει “το παιδί είναι εδώ και ώρα πεθαμένο, πάει”. Θα σας πω και κάτι άλλο που έμαθα από δικούς μου ανθρώπους, που ήρθαν κάτω στην κηδεία τον Αύγουστο. Η συγκεκριμένη κυρία μαζί με δύο άλλες είχαν πάει σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και διασκέδαζαν, μία μέρα μετά την κηδεία του Παναγιωτάκη. Είναι φυσιολογικό αυτό; Μην τρελαθούμε. Άνθρωποι είμαστε, όχι γαϊδούρια», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο παππούς του μωρού και συνέχισε:

«Σε πανηγύρι στην Κάτω Αχαγιά, είχε πάρει το παιδί πεθαμένο και το έκανε βόλτες. Της έλεγαν ”πήγαινε στο σπίτι το παιδί έχει κρύο”, ήταν Σεπτέμβρης και τότε το γύρισε σπίτι και κάλεσε για βοήθεια. Τέσσερις θάνατοι, τυχαίοι είναι; Στο τέλος θα την βγάλουμε και αγία».

Νωρίτερα σήμερα το πρωί, σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε και η Κατερίνα, η μητέρα του παιδιού που χάθηκε πριν από τρία χρόνια. «Έχω πολλά ερωτήματα, νιώθω θυμό και οργή. Θέλω να βγουν οι αλήθειες, κάποιος να βγει και να μας πει τι έγινε ακριβώς. Ξυπνάω και κοιμάμαι με τη σκέψη πως έφυγε από τη ζωή άδικα», τόνισε και προσέθεσε:

«Η Ειρήνη ήταν τοξικομανής, δεν ξέρω αν τα έχει σταματήσει. Μισεί τους ανθρώπους, μισεί τα ζώα μισεί τα πάντα. Όλα αυτά τα κάνει ένας άνθρωπος που είναι άρρωστος. Αν όντως η Είρηνη μετέφερε νεκρό το μωρό της μέσα σε ένα πανηγύρι, είναι τραγικό».

«Να δικαιωθεί η ψυχούλα του Παναγιωτάκη μου»

Από την πλευρά του, ο πατέρας του μικρού Παναγιωτάκη, που «έσβησε» τον Αύγουστο, κάνει λόγο για ένα υγιέστατο και χαμογελαστό μωρό, ζητώντας Δικαιοσύνη στη μνήμη του.

«Υπάρχει δικαιοσύνη, δεν μπορεί να μου ”φύγει” εμένα το παιδί μου έτσι, έχει πάει από χέρι. Το παιδί μου έχει πάει ή από αμέλεια, ή από χέρι. Φοβήθηκα με την Ειρήνη, πέντε παιδιά έχουν ”φύγει” από το ίδιο χέρι. Τώρα αυτό τυχαίο είναι και πέντε θάνατοι από την ίδια γυναίκα; Να προχωρήσω δηλαδή, να γλιτώσει και το δεύτερο παιδί μου, το κοριτσάκι μου», ανέφερε και συνέχισε:

«Ο Παναγιωτάκης ήταν ένα υγιέστατο, χαμογελαστό παιδί. Ήταν ένα ευχάριστο παιδάκι με λίγα λόγια. Επειδή είμαστε και χωρισμένοι δύο χρόνια με την μητέρα του, από τότε που γεννήθηκε τον είχα δει 2-3 φορές, γιατί η κυρία πήγαινε από εδώ κι από εκεί, δεν ήταν κάπου στάσιμη. Στο μνήμα του Παναγιώτη πάω συνέχεια. Σε ποιόν πατέρα δεν λείπει το παιδί του; Ό,τι λέει ο κάθε πονεμένος πατέρας, να δικαιωθεί το παιδί μου, να αναπαυθεί η ψυχούλα του».

Δηλώσεις έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή και η δικηγόρος της 24χρονης, Βούλα Δημητριάδου, η οποία έκανε λόγο για τους θανάτους των βρεφών και τις εξηγήσεις που δόθηκαν στην εκάστοτε περίπτωση.

«Το ένα παιδί της Ειρήνης κατά τον τοκετό παρουσίασε πρόβλημα υγείας και μπήκε στη θερμοκοιτίδα, ξεκίνησε εισαγγελική, έγινε νεκροψία, έγινε τοξικολογική, βρέθηκε η αιτία θανάτου που ήταν πνευμονίτιδα. Για τον θάνατο του 2 μηνών μωρού έχει ανατεθεί στην εισαγγελία, έχει γίνει τοξικολογική και υπάρχει πόρισμα για τυχόν θάνατο από επιληπτική κρίση. Διατάχθηκε εξέταση γονιδιακού ελέγχου καθώς η μητέρα της Ειρήνης είχε χάσει επίσης ένα νεογέννητο μωρό», τόνισε η δικηγόρος και συμπλήρωσε:

«Υπάρχει μία νομική διαδικασία, από τον εισαγγελέα Πατρών, έγινε προκαταρκτική έρευνα, απομένει ο γονιδιακός έλεγχος. Η Ειρήνη μου έχει ζητήσει να διερευνηθεί ο θάνατος του παιδιού της, που πέθανε στο νοσοκομείο».

Κλείνοντας, η δικηγόρος αποκάλυψε πως η 24χρονη παλαιότερα είχε ανάμειξη με ναρκωτικές ουσίες. «Δεν είναι σεσημασμένη για οποιοδήποτε αδίκημα. Όταν την ρώτησα μου είπε ”σε μικρότερη ηλικία έκανα χρήση τσιγάρων”», κατέληξε η κ. Δημητριάδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ