Ο Ερντογάν είναι ο πραγματικός αρχηγός της Χαμάς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, είναι πλέον πεντακάθαρα γνωστά τα ότι «κονσιλιόρι» της Χαμάς είναι ο Ερντογάν όπως σαφώς αποκάλυψε ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ στο προς Ερντογάν προσωπικώς, και δημόσια μάλιστα δηκτικό, μετά τον σκοτωμό του ηγέτη της Οργάνωσης «συλλυπητήριο» μήνυμα που του απέστειλε, όπως και οι ελέγχοντες, του Ιράν εκάστοτε Αγιατολάχ, την Χετζμπολάχ που μάχεται από τη γη του Λιβάνου και από τον Βορρά κατά του Ισραήλ, στον δε Νότο αυτού οι άλλοι.

Και ενώ ο Ερντογάν στοχεύει σε προσωπικές του δοξασίες λέγοντας πως χωρίς την Τουρκία (δηλ τον ίδιο) τίποτα δεν θα πετύχει στην πάσα περιοχή εκεί, ο του Ιράν Χαμενεή με ανάλογη στάση αμφότεροι επιδιώκουν στην εκδίωξη του Ισραήλ από την περιοχή θεωρώντας αυτούς ξένους, αν όχι και εισβολείς, μακριά από τα σύνορα των χωρών τους, πρώτον, λες και Ισραηλινοί δεν υπήρξαν ποτέ, στο σήμερα Ισραήλ, παρα μόνον οι Παλαιστίνιοι.

Αυτή λοιπόν είναι τα τελευταία 80 περίπου χρόνια η κατάσταση εκεί, και όπως βαίνει οι κατά καιρούς πόλεμοι που ξεσπούν ενώ είχαν, αλλά και έχουν, μια μορφή Ειρήνης όταν «τα βρήκαν» το Ισραήλ με τις όμορες χώρες Αιγύπτου, Ιορδανίας, και Συρίας, σήμερα δεν βρίσκονται απο τους εντός Παλαιστινίους. Και ενώ η Ειρήνη θα επερχόταν από πριν ένα χρόνο, με την ίδρυση των δύο κρατών, αμέσως μετά την απελευθέρωση των 80 περίπου ομήρων, που παραμένουν όμηροι, παραδόξως δεν επήλθε, αφού οι μεν Παλαιστίνιοι τους κρατούν και δεν τους επιστρέφουν, το δε Ισραήλ δεν συμφωνεί για σύνορα με Παλαιστινιακό κράτος, καθιστάμενου έτσι του ζητήματος….αιώνια άλυτου. Άρα το μόνο που απομένει είναι ο πόλεμος. Ένας πόλεμος από μακριά (remote control) ελεγχόμενος, με τους ελέγχοντες αυτόν να διαφωνούν, χωρίς για την ώρα, να επεμβαίνουν και να γίνει «το…μαδιάμ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ