Έφυγε απο τη ζωη η αρχόντισσα του δημοτικού μας τραγουδιου με τη χρυσή φωνή, η Αλεκα Φραγκουλη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έφυγε σήμερα για την γειτονιά των αγγέλων η δικιά μας Αρχόντισσα η Αλέκα Φραγκούλη για το μόνο που είμαι χαρούμενος είναι ότι σήμερα εκεί ψηλά έχει πανηγύρι με τις Αρχόντισσες του Δημοτικού μας τραγουδιού, ήταν μεγάλη μου τιμή και χαρά να συνεργαστώ με την Αρχόντισσά μας, κάθε συνεργασία μας ήταν και ένα μάθημα για εμένα πάντα με συμβούλευε όπως όλα τα νέα τα παιδιά και δεν πρόκειται ποτέ Αρχόντισσα να τις ξεχάσω τις συμβουλές σου, ήταν για εμένα μια μεγάλη κυρία του Δημοτικού μας τραγουδιού η φωνή της σε ταξίδευε κάθε φορά που την άκουγες, μεγαλώσαμε με αυτές τις φωνές εδώ στην Αχαΐα δυστυχώς που το λέω αλλά φωνές σαν τις Αρχόντισσες του Δημοτικού μας τραγουδιού δεν πρόκειται ποτέ να ξαναβγούν, Καλό σου Ταξίδι Αρχόντισσά μας, σε ευχαριστώ πολύ για όλα δεν πρόκειται ποτέ μου να σε ξεχάσω , Αιωνία σου η μνήμη, Αθάνατη, τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της !!!

Καλό ταξίδι Αλέκα Φραγκούλη!Ο θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου!Άφησες το δικό σου ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ιστορία του δημοτικού τραγουδιού!Θα ζεις πάντα στις καρδιές του κόσμου που σε αγάπησε και σε θαύμασε!
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια!

Η είδηση σαν αστραπή
Έφτασε στα αυτια μας
Πως η Αλέκα η φραγκουλη
Έφυγε για πάντα από κοντά μας
Έφυγε μια κυρία
Που έχει αφήσει ιστορία
Σαν την δικιά της την φωνή
Φραγκουλη άλλοι δεν θα βγει
Με ευλάβεια και σεβασμό
Μπροστά στο όνομα σου
Πάντα θα θυμωμαστε
τα γλέντια τα δικα σου.
Καλό ταξίδι αγαπημένη μου φραγκουλη

Καλό ταξίδι καλό παράδεισο Αλεξάντρα μου…έτσι σε αποκαλούσα…μια από της μεγαλύτερες κυρίες του Δημοτικού τραγουδιού η Αλέκα Φραγκούλη έφυγε για την αιωνιότητα…σε ευχαριστώ για όλα,δεν μου χάλασες ποτέ χατίρι , πραγματικά θα έχω της ομορφότερες αναμνήσεις..ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου….

Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνω ότι έφυγε από κοντά μας η μεγάλη αρχόντισσα του δημοτικού μας τραγουδιού Αλέκα Φραγκούλη…. Καλό ταξίδι Αλέκα Καλό παράδεισο σε ευχαριστούμε για όλα ήσουν και θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας….. Η κηδεία θα γίνει την Τρίτη 22/10/2024 στην πάτρα στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά ,Λεύκα Πατρών στις 11:00

“Έφυγε από κοντά μας μια από τις πιο αγαπημένες φωνές της δημοτικής παράδοσης, “Αλέκα Φραγκούλη “ αφήνοντας πίσω της ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ελληνική μουσική. Η φωνή της θα συνεχίσει να μας συντροφεύει και να μας θυμίζει την πλούσια κληρονομιά που μας χάρισε. Θα ζει για πάντα μέσα από τα τραγούδια της.” Καλό ταξίδι και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ