Είχε 75 γλάστρες με φυτα κάνναβης στο διαμέρισμα του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία. 75 φυτά κάνναβης σε γλάστρες εντόπισαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Παιονίας σε διαμέρισμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, που είχαν μετατρέψει σε φυτώριο δύο άνδρες.

Αμφότεροι συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της καλλιέργειας, διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., μετά από συντονισμένες ενέργειες σε διαμέρισμα που χρησιμοποιούσν οι συλληφθέντες – ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός – εντοπίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 75 φυτά κάνναβης σε γλάστρες φυτωρίου. Επίσης έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στον ηλεκτρικό φούρνο αλλά και σε άλλους χώρους του σπιτιού.

Ειδικότερα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 2 κιλών και 349 γραμμαρίων και δύο συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα) βάρους 68 γραμμαρίων.

kannavi glastres

Κατασχέθηκε επίσης εξοπλισμός που χρησιμοποιούνταν για την καλλιέργειά τους (χρονοδιακόπτες ρεύματος, ψηφιακά θερμοκρασιόμετρα-υγρασιόμετρα, υγραντήρες, συσκευή μέτρησης PH, ανεμιστήρες κά), καθώς και δύο κάμερες ασφαλείας άνευ καταγραφικού.

Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του αλλοδαπού συλληφθέντα. Μεταξύ άλλων, οι αρχές εντόπισαν μια συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα) βάρους 15 γραμμαρίων, δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη 34 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική συσκευή μέτρησης PH.

Οι δύο συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και τους παρέπεμψε στον ανακριτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ