Βούλγαροι Αλεξιπτωτιστές Στρατού: Έχουμε να πάρουμε αύξηση από το 2006

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την Ημέρα του Αλεξιπτωτιστή της Βουλγαρίας, οι ειδικές δυνάμεις ζητούν αύξηση της αμοιβής ειδικού κινδύνου.

«Οι ειδικές δυνάμεις του βουλγαρικού στρατού είναι επίσης υπεύθυνες για τη διακοπή της μεταναστευτικής πίεσης προς τη Βουλγαρία», εξήγησε ο διοικητής τους, υποστράτηγος Γιαβόρ Ματέεφ. Η συγκεκριμένη ανταμοιβή για αλεξιπτωτιστές παραμένει ίδια από το 2006 και πρόκειται για εξαιρετικά σημαντικά και επικίνδυνα καθήκοντα, επεσήμανε.

 Ο υποστράτηγος Γιαβόρ Ματέεφ επεσήμανε ότι υπάρχει πάντα μια ομάδα ειδικών επιχειρήσεων που επιχειρεί στα πιο πολυσύχναστα τμήματα κατά μήκος των συνόρων και, εάν χρειαστεί, η θέση της αλλάζει ως αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης της παράνομης διέλευσης στη χώρα.

 Την ημέρα που γιορτάζονται όμως τα 80 χρόνια από την πρώτη μάχη του τμήματος αλεξιπτωτιστών της Α’ Βουλγαρικής Στρατιάς, τα προβλήματα παραμένουν μπροστά τους. Ως εκ τούτου, ζήτησαν αύξηση των αποδοχών των αλεξιπτωτιστών και ψήφιση έργων για τον επανοπλισμό των ειδικών δυνάμεων με φορητά όπλα.

%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B3%CE%B1%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BD%CE%B1%CE%B1%CF%85%CE%BE67

«Οι ειδικές μας δυνάμεις απαιτούν υψηλότερες ανταμοιβές», γράφει το βουλγαρικό Fokus

 «Η συγκεκριμένη ανταμοιβή για αλεξιπτωτιστές δεν έχει ενημερωθεί από το 2006 και πρόκειται για εξαιρετικά σημαντικά και επικίνδυνα καθήκοντα. Δεν είναι φυσιολογικό εδώ και σχεδόν 20 χρόνια να μην έχει αλλάξει αυτή η συγκεκριμένη αμοιβή, η οποία δίνεται για επικίνδυνη εργασία. Στις Ειδικές Δυνάμεις , βάζουμε εξίσου αυτόν τον κίνδυνο, δεν υπάρχει βαθμός στο αεροπλάνο και στον αέρα», είπε ο στρατηγός Ματέεφ, σύμφωνα με τη Nova.

 Η Ημέρα του Αλεξιπτωτιστή του Βουλγαρικού Στρατού γιορτάστηκε σήμερα στη Σόφια και αύριο συμπληρώνονται 80 χρόνια από την πρώτη συμμετοχή της Ομάδας Αλεξιπτωτιστών της Βουλγαρίας σε πραγματικές πολεμικές επιχειρήσεις.

«Πρόκειται για εξαιρετικά παρακινδυνευμένες και ριψοκίνδυνες εργασίες, το καταλαβαίνουν και οι ίδιοι ότι κατά κάποιο τρόπο η συγκεκριμένη ανταμοιβή δεν είναι φυσιολογική, που δίνεται για ρίσκο, να μην έχει ενημερωθεί για σχεδόν 20 χρόνια», σχολίασε ο Γιαβόρ Ματέεφ, ανέφερε το bTV.

«Εγώ και όλοι οι υφιστάμενοί μου θα χαρούμε εάν έχουμε ιδιαίτερη αντιμετώπιση όταν εκτελούμε ειδικά καθήκοντα σε καιρό ειρήνης», πρόσθεσε.

Αποκλειστικά στο  ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ