Σάλος με τον Ευάγγελο Αντώναρο: Υποψήφιοι που μισογεμιζουν κάποιες αιθουσουλες των 50 ατόμων με αραιά καθίσματα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι αξιοθρήνητοι εκπρόσωποι των 87 δεν είναι σε θέση να κλείσουν έναν από τους γνωστούς ( κι ελεύθερους!!!) συνεδριακούς χώρους της Αθήνας για το συνέδριο. Κι έτσι αναγκάζονται — σύμφωνα με δημοσιεύματα — να ενεργοποιήσουν ποδοσφαιρικές επαφές για να μισθώσουν ένα μπουζουκομάγαζο (με άγνωστες προδιαγραφές ασφαλείας).

Από την άλλη αναρωτιούνται τι κάνει ο @skasselakis και διοχετεύουν στα ΜΜΕ φανταστικές πληροφορίες. Nομιζουν, με τα προχθεσινά μυαλά που κουβαλάνε, ότι έτσι θα τον βλάψουν. Κούνια που τους κούναγε.

Ο Στέφανος κάνει αυτό που θα έκανε κάθε υποψήφιος τον 21ο αιώνα. Οργώνει τη χώρα. Μιλάει απευθείας με τους πολίτες. Οργανώνει τους φίλους κι εθελοντές του με ειδική πλατφόρμα.

Ε δεν είναι υποχρέωση του να μάθει στους άλλους υποψήφιους που δεν ξέρουν πως να πορευθούν και μισογεμιζουν κάποιες αιθουσουλες των 50 ατόμων με αραιά καθίσματα πως διεξάγεται μια προεκλογική εκστρατεία. Άλλωστε εκείνοι θα έπρεπε να ήξεραν — ως επαγγελματίες πολιτικοί που είναι. Αντίθετα με τον Στέφανο που τον θεωρούν «μη πολιτικό»…Αλλά που…

  1. Θα έκλειναν τα ανάκτορα του Μπάκινχαμ, αλλά είδαν πόσο μπουζουκοκέφαλος είσαι, και κατάλαβαν ότι έπρεπε να προσαρμοστούν, για να μη νιώθεις άβολα εσύ κι αυτός ο άλλος ο μπαγλαμάς που σιγοντάρεις, παριστάνοντας τον λαϊκό, τον ταπεινό και καταφρονεμένο.

    ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ: στους προηγούμενους αιώνες, ποτέ κανείς υποψήφιος για δημόσιο αξίωμα δεν περιόδευε τη χώρα του, ποτέ δεν συνομιλούσε απευθείας με τους πολίτες, και βέβαια ποτέ δεν οργάνωνε φίλους και εθελοντές! Όποια βιβλία γράφουν το αντίθετο, κάψτε τα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ