84χρονος σκότωσε σε τροχαίο γιατρό του νοσοκομείου Λαμίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέσσερα παιδιά αφήνει πίσω του ορφανά ο 47χρονος χειρουργός του Νοσοκομείου Λαμίας, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο όταν επέστρεφε στο σπίτι του έχοντας τελειώσει την εφημερία του.

Αυτός είναι ο γιατρός που σκοτώθηκε:

1000076000

Ο γιατρός Γιώργος Καρανίκας κινούνταν με τη μηχανή του μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Λαμίας – Δομοκού, όταν στο ύψος της επιχείρησης Ριζάκου ο 84χρονος οδηγός ενός αγροτικού βγήκε στον κεντρικό δρόμο από παρακείμενο χωματόδρομο και θέλησε να περάσει απέναντι με κατεύθυνση προς Δομοκό.

troxaio thmhxani0001 1

Ο άτυχος πολύτεκνος πατέρας δεν πρόλαβε να αντιδράσει και καρφώθηκε στο αγροτικό. Από τη σύγκρουση ο 47χρονος εκτοξεύτηκε πολλά μέτρα μακριά και το κράνος που φορούσε ήταν αδύνατον να τον σώσει, ενώ ο ηλικιωμένος οδηγός του αγροτικού τραυματίστηκε.

Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα με γιατρό, όμως όταν το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας οι συνάδελφοί του συγκλονισμένοι απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη και πόνο όχι μόνο στη γενέτειρά του, τον Βόλο, αλλά και στη Λαμία, όπου εργάζονταν. Η κηδεία του θα τελεστεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 12.30 μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου Ν. Κοιμητηρίου Βόλου. Ο 47χρονος αφήνει πίσω του τη σύζυγό του, τα τέσσερα παιδιά τους, τους γονείς του, αδέλφια και συγγενείς.

Ανακοίνωση με ειλικρινή συλλυπητήρια εξέδωσαν η διοίκηση του νοσοκομείου και οι εργαζόμενοι: «Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα τον άδικο και ξαφνικό θάνατο του Γεωργίου Καρανίκα, επιμ. Β’ Χειρουργικής του Γ.Ν. Λαμίας, εξαίρετου ιατρού και συναδέλφου. Σεβόμενοι τον πόνο και τη θλίψη της οικογένειας, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε ως διοίκηση μαζί με όλο το προσωπικό του νοσοκομείου μας την αμέριστη συμπαράστασή μας στη σύζυγο, στα παιδιά και στους λοιπούς συγγενείς».

Η κηδεία του άτυχουν 47χρονου θα τελεστεί την αύριο, Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 12:30μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου Ν. Κοιμητηρίου Βόλου.

troxaio thmhxani0004 1troxaiothanatiforo2 1

Πηγή: Εφημερίδα δημοκρατία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ