Στεφανος Κασσελακης: είμαι και πάλι υποψήφιος Πρόεδρος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εσείς θα αποφασίσετε εάν θέλετε να υπάρξει άρση εμπιστοσύνης στην προεδρία μου ή όχι και ακόμα και όταν ακυρώσετε την απόφαση της ΚΕ, θα παω σε εκλογές μέσα στο χρονοδιάγραμμα για αναβάπτιση από τη βάση.

Όποιος σας λέει ότι δεν μπορεί αυτό να γίνει στο συνέδριο, λέει εν γνώσει του ψέματα.
Το κάνουν διότι θέλουν να απογοητεύσουν τον κόσμο, να μη συμμετέχετε.
Αλλά αυτό δεν είναι Δημοκρατία, είναι σημαδεμένη τράπουλα.

Εμείς πάμε να φέρουμε τη Δημοκρατία. Γι’ αυτό είμαι και πάλι υποψήφιος Πρόεδρος, διότι θέλω στην ιστορία της Αριστεράς να μην υπάρξει καμια κηλίδα στη δημοκρατία μέσα στο κόμμα μας.

Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να τελειώσει, με αποφάσεις οι οποίες λαμβάνονται μέσα σε κλειστά δωμάτια, χωρίς πραγματική απαρτία, χωρίς πλειοψηφία.

Και στο τέλος της ημέρας ακόμα και όλα αυτά να ήταν νομότυπα, ρωτάω: Γιατί δεν με αφήνουν να χάσω; Γιατί; Αφήστε μας να χάσουμε εάν δεν φοβάστε.

Αλλά ξέρετε τι έρχεται. Αυτό που έρχεται δεν θα είναι καμία δίωξη κανενός. Έρχεται η ενότητα στη βάση.
Θα υπάρχουν νέοι αιρετοί σε όλο το κόμμα.
Πολύς νέος κόσμος θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει. Να βγαίνει μπροστά με την αξία του. Θα μπορείτε να νομοθετείτε εσείς οι ίδιοι μέσω των βουλευτών σας. Θα έχετε συμμετοχή στη διαβούλευση. Αυτό είναι ένα σύγχρονο κόμμα. Ένα κόμμα που αξιζει στην ιστορία της Αριστεράς και στην ιστορία της Ελλάδας.

Το πρώτο βήμα είναι το συνέδριο. Σας ζητώ να οργανωθείτε και να με στηρίξετε.

  1. Ας περιμένουμε λοιπόν το πρώτο βήμα που είναι το συνέδριο.
    Το να οργανωθείτε και να με στηρίξετε παραμένει αόριστο έως και φειδωλό.
    Από θέση πρόεδρος σε θέση άμυνας και αναζήτησης στήριξης ασφαλώς και κάτι άλλο συμβαίνει στα απολύτως βασικά.
    Πλανάται μια εικόνα ότι εκτελούνται εντολές έξωθεν με τρόπους που καταρρίπτουν αρχές και λειτουργία κομμάτων, πολλοί άνθρωποι εκφράζουν ίδια αντίληψη ως προς το πόσο ειλικρίνεια κρύβεται πίσω από τα ωραία λόγια, από παρουσίαση καλά εκπαιδευμένου απώτερου σκοπού που αλλού στοχεύει έστω και στο ελάχιστο.
    Και τέλος υπάρχει κατηγορία ανθρώπων που διακρίνεται από αρχές και ήθος, η οποία και θα ήθελε αξιοπρέπεια και σεβασμό όταν θέλετε να εκφράζετε αίτημα οργάνωσης και στήριξης.
    Το ισοπεδώσαμε το όλο κλίμα μέσα σε στη χώρα μας, αλλά στο τελικό απολογισμό η επιστροφή στα βασικά, άκρως απαραίτητα για κάθε αξίωμα, απόφαση με πλειοψηφία παρακαλώ.
    Ως προς την ενότητα που έρχεται στη βάση , είχατε ένα ολόκληρο χρόνο να έχετε κάνει θαύματα ως προς αυτό, δηλαδή την ενότητα, αλλά αντιθέτως προκαλέσατε εντάσεις – διαχωρισμούς – ακραίες θέσεις και απόψεις – απομάκρυνση στελεχών.
    Συνηθίζεται λοιπόν να πείθουμε μέσα από τα έργα μας, τις πράξεις μας, τις προθέσεις μας.
    Αλήθεια πιστεύετε ότι αυτό ο απώτερος σκοπός σας και ο κόσμος δεν το αντιλαμβάνεται?
    Τα βήματά σας παρακαλώ να ακολουθούν εμπράκτως τα χνάρια της Ιστορίας της Ελλάδος όταν αυτό γίνεται αναφορά.
    Η ιστορία της Αριστερά στην χώρα μας έχει γραφτεί με πολύ αίμα με πολύ κυνηγητό, με προδοσία, με ξερονήσια τόποι εξορίας, με προδοσία και αδικία.
    Δεν κτίζεται με πλουσιοπάροχη ζωή, με φιέστες και επίδειξη πλουτισμού.
    Όταν λοιπόν η αναφορά σας στους απλούς πολίτες μην τους υποτιμάτε ότι δεν αντιλαμβάνονται η δεν διαθέτουν υποδομή να αντιληφθούν πως να διακρίνουν το άσπρο από το μαύρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ