Κατέρρευσε το αφήγημα Γεωργιάδη «το ΕΣΥ λειτουργεί καλύτερα» – Καπραβέλος: Τα μισά χειρουργεία του «Παπανικολάου» δεν λειτουργούν!

Κατέρρευσε το αφήγημα Γεωργιάδη ότι «το ΕΣΥ λειτουργεί καλύτερα από ποτέ»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη – φωτιά έκανε ο ίδιος ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης Νίκος Καπραβέλος στο Kontra24 με τον Μάριο Αραβαντίνο και τον Λουκία Γκάτσου.

Την ίδια ώρα που ο Υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης, υποστηρίζει για τον εαυτό του, ότι «Αντικειμενικά το ΕΣΥ λειτουργεί καλύτερα από ποτέ», ο γιατρός της πρώτης γραμμής, Δρ. Νίκος Καπραβέλος αποκάλυψε στην εκπομπή του Kontra όι

«Εμείς στο νοσοκομείο Παπανικολάου, να σας δώσω να καταλάβετε, αναπτύξαμε πάνω από 70 κλίνες εντατικής κατά τη διάρκεια της οξείας φάσης (της πανδημίας COVID). Χρησιμοποιώντας όλες τις ειδικότητες χωρίς να υπάρχει αυτή η εξειδίκευση. Αυτή τη στιγμή λειτουργούμε 30 κλίνες με 70% κάλυψη. Τις 18 κλίνες εντατικής που έγιναν δωρεά δεν τις χρησιμοποιούμε αυτή τη στιγμή, Υπάρχουν 70 δηλαδή αλλά χρησιμοποιούνται οι 30. Οι 30 αυτή τη στιγμή.

Φτάσαμε στο σημείο να κάνουμε και αύξηση των κλινών εντατικής χωρίς να έχουμε στελέχωση κύριε Αραβαντινέ. Το θέμα δεν είναι τα ντουβάρια και η υλικοτεχνική υποδομή. Έχουμε υπερσύγχρονες μονάδες εντατικής. Δεν έχουμε εξειδικευμένο προσωπικό. Έχουμε υπερσύγχρονα χειρουργεία. Δεν έχουμε αναισθησιολόγους να τα λειτουργήσουν

Οι αμοιβές είναι εξευτελιστικές

«οι λίστες αναμονής, αντί να μικραίνουν, μεγαλώνουν Εμείς στο νοσοκομείο μας έχουμε 2.000, αλλά κάθε μέρα προστίθενται περισσότεροι από ό,τι εμείς χειρουργούμε, έχοντας κλειστά τα μισά μας χειρουργεία. Τι περιμένετε να συμβεί από τη στιγμή που ούτε τα πρωινά ωράρια δεν μπορούν να καλυφθούν από τους αναισθησιολόγους και όταν λειτουργούμε τα μισά χειρουργεία.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ