Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Ιωάννα Λιουτα για Στέφανο Κασσελακη: Ο κατήφορος τελειώνει εδώ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξελέγη πρόεδρος ενός δημοκρατικού κόμματος της Αριστεράς. Δεν είναι ανεξέλεγκτος μονάρχης , που σημαίνει ότι πρέπει να σέβεται το καταστατικό και τα όργανα.

f6eecd22 8abe 41ff a461 695f0f61a247

Δεν σεβάστηκε ούτε την συλλογικότητα, ούτε το πρόγραμμα του κόμματος,ούτε τους ανθρώπους του, την ιστορία του και τις αξίες του.

Ο Πρόεδρος πρέπει να συνθέτει,να ενώνει,να εμπνέει όχι να διχάζει και να διαλύει. Διαφήμισε τα σπίτια του, τα λεφτά του, την επαγγελματική του πορεία ,την έπαρση ότι έχει πλούσια ζωή , την ιδιοκτησία του ,ο ”δικός” του ΣΥΡΙΖΑ με τις ”δικές” του θέσεις. Έκανε show με το πόθεν έσχες του.

Ομιλίες αρένας:”Φέρτε μου αντίπαλο και πάμε” ”Κάντε μου μομφή”.Ειμαι ο μόνος που θα κερδίσει τον Μητσοτάκη.”
Στις Ευρωεκλογές ‘ομως δεν προκάλεσε τον αναμενόμενο ενθουσιασμό το one man show του.

Μας είπε για την ιερή συμμαχία του ΝΑΤΟ , για πατρίς-θρησκεία-οικογένεια. Όποιος είχε διαφορετική άποψη ήταν υπονομευτής μίλησε για μαύρα ταμεία ,για στελέχη που θέλουν μόνο τις καρέκλες, ενώ ο ίδιος δίνει το αίμα του.

Στράφηκε κατά του Αλέξη και σε όλες τις συνεντεύξεις του έλεγε ότι τον υπονομεύει.
Αλλά είναι και δικός μας ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν τον εκχωρούμε σε κανέναν.
Ήθελε όπως έλεγε την αδιαμεσολάβητη σχέση του ” χαρισματικού ηγέτη” με την βάση, αλλά οι διαδικασίες του κόμματος είναι το μεγάλο κακό.

Ο σκοπός του Κασσελάκη είναι να καταργήσει το κόμμα ως σύνολο δημοκρατικών θεσμών και να το υποκαταστήσει με την ”αδιαμεσολάβητη σχέση”.
Πρόκειται βέβαια όπως λέει ο Καθηγητής Δοξιάδης για την ουσία του φασισμού, όπως υποδηλώνεται και από την έσχατη δημαγωγία της φράσης: «…θα πάρετε τη δύναμη στα χέρια σας».

Οι οπαδοί του με βωμολοχίες,με επιθέσεις σε συντρόφους και δημοσιογράφους με συμπεριφορές που δεν έχουν προηγούμενο δεν είναι στον ΣΥΡΙΖΑ.Αλλά θέλουν να τον διαλύσουν.
Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως θα κάνει την επανεκκίνηση του με έναν Πρόεδρο που θα επαναφέρει την σοβαρότητα,την ισορροπία,την ηρεμία.έναν Πρόεδρο που θα εμπνέει ασφάλεια και δεν θα ξεχειλίζει από ναρκισσισμό και αδιαλλαξία.
Ο Σωκράτης Φάμελλος είναι ο πλέον κατάλληλος,δοκιμάστηκε στην Προεδρεία της ΚΟ με απόλυτη επιτυχία, είναι χρόνια στην Αριστερά και προέρχεται από την κοινωνία και από την αγορά.Συγκεντρώνει όλα όσα πρέπει να έχει ένας Πρόεδρος.
Μπορούμε να διαφωνούμε με σεβασμό. Αυτό μας εμπνέει και μας ενθαρρύνει να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά μαζί. Αλλά πάνω από όλα, μπορούμε πραγματικά να χαράξουμε μια νέα πορεία σε αυτό το κόμμα και σε αυτή την χώρα.
Θα αγωνιστούμε για αυτό που αγαπάμε και πιστεύουμε

  1. Καλα να παθετε με τον Κασσελακη , αυτος ηρθε στο κομμα σας για να κανει αυτα που εχει κανει ,Εκει στον Συριζα πρεπει να ψαξετε πιος τον εφερε και γιατι .

  2. Παιδακια,να σοβαρευτουμε.Αμα ειναι η καθε Λιουτα,ο καθε Μαντζουρανης και η καθε Γεροβασιλη να μας πουλανε μουσια περι καταστατικου,ας αρχισουμε να λεμε ανεκδοτα.Και επειδη δεν ειναι θεμα Κασσελακη,και επειδη ουτε ηλιθιοι ειμαστε,ουτε αμορφωτοι,διαβαζοντας ενα καταστατικο της απλης δημοτικης,βλεπουμε οτι την καταφορη καταπατηση την εκαναν οι της ΚΕ και κατι γυρολογοι που,βλακωδως, προσπαθουν το καταμαυρο να το κανουν γλαυκο.Ειναι δε τοσο πορωμενοι κρετινοι,που ακομα και η ΕΔ,εκτος απο τους Συνταγματολογους τους εστειλε κουβα.Τωρα αμα θελετε να καταλαβετε τί παιζει με αυτους τους φυλακες του ναου,ακουστε,κυριως τον Κουρουμπλη.Οσο για τον Σωκρατη,καποιοι τον ξερουμε,εξ απαλων ονυχων και οχι απο σποντα,οπως η κυρια της περιοχης Καραμανλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ