Με ανένδοτη αγάπη ο Πάνος, για τον Πρόεδρο Νίκο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συμμετείχε πολυεπίπεδα και από κάθε πρόσφορο κοινωνικό και επικοινωνιακό μετεριζι, ο υποψήφιος Βουλευτής Α΄ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Πάνος Ν. Αβραμόπουλος, στον αγώνα του Νίκου Ανδρουλάκη, για την επανεκλογή του, στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές του κόμματος.
IMG 6838
Με ανένδοτη αγάπη και αυταπάρνηση, αφού είναι εκπεφρασμένη η αγάπη και η βαθιά εκτίμηση του Πάνου, για τον Κρήπρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη, που πέτυχε στα δυόμισι μέχρι σήμερα χρόνια της προεδρίας του, την οργανωτική ανασυγκρότηση του κόμματος, την έξοδό του από το απεχθές μονοψήφιο δημοσκοπικό φάσμα και την εδραίωσή του ως κεντρικού παίκτη του πολιτικού μας συστήματος και πάλι.
Μπορεί να αισθάνεται έτσι δικαιωμένος σήμερα ο Πάνος, για την επίμοχθη προσπάθειά του – συμβολή του στην περηφανή νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη, ενώ αναμένεται μαζί με άλλους άξιους νέους και δημιουργικούς ανθρώπους, που διακρίνονται για το ήθος, την συνέπεια και την  επιστημονική τους συγκρότηση, να αξιοποιηθεί δεόντωςαπό τον επανεκλεγέντα πρόεδρο, σε θέση ευθύνης στο κόμμα.

«Ζεύς»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ