Κατέρρευσε η Κάμαλα σε ζωντανή συνέντευξη όταν είδε κορίτσια που δολοφόνησαν παράνομοι μεταναστες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Κάμαλα Χάρις συνθλίβεται σε ζωντανή μετάδοση από τον Μπάιερ που της αναφέρει τα ονόματα και τα πρόσωπα κοριτσιών που δολοφονήθηκαν από παράνομους μετανάστες, οι οποίοι είχαν αποφυλακιστεί από την κυβέρνηση Μπάιντεν – Χάρις, πολύ πριν το νομοσχέδιο για την συνοριοφυλακή. Το κατηγορώ της χαροκαμένης μάνας κλόνισε την υποψήφια των Δημοκρατικών

Και ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει ότι οι 4 συνεργάτες της Κάμαλα που βρίσκονταν μέσα στο στούντιο, έκαναν χειρονομίες για να σταματήσει η συνέντευξη – μαρτύριο για την υποψήφια πρόεδρο!

Η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις απέφυγε οργισμένη τις ερωτήσεις σχετικά με τη συνοριακή πολιτική, το Ιράν και την καταλληλότητα του προέδρου Μπάιντεν για το αξίωμα σε μια επίμαχη συνέντευξη με τον παρουσιαστή του Fox News Bret Baier – καθώς περισσότερες δημοσκοπήσεις την δείχνουν να χάνει την πρωτιά στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο.

«Η Jocelyn Nungaray, η Rachel Morin, η Laken Riley, είναι νεαρές γυναίκες που δέχθηκαν βάναυση επίθεση και δολοφονήθηκαν από κάποιους από τους άνδρες που αφέθηκαν ελεύθεροι στην αρχή της θητείας Μπάιντεν, πολύ πριν δεσμευτείτε πως θα λύσετε το μεταναστευτικό», πίεσε ο Baier. «Ο πρώην πρόεδρος Κλίντον αναφέρθηκε πράγματι στην Laken Riley την Κυριακή, κάνοντας προεκλογική εκστρατεία για εσάς στη Τζόρτζια, λέγοντας ότι αν αυτοί οι άνδρες είχαν ελεγχθεί σωστά, η Laken Riley πιθανόν να μην είχε σκοτωθεί… Πρόκειται για μια συγκεκριμένη πολιτική απόφαση της κυβέρνησής σας να απελευθερώσει αυτούς τους άνδρες στη χώρα. Οπότε αυτό που σας λέω, οφείλετε πραγματικά μια συγγνώμη σε αυτές τις οικογένειες;».

Ο Χάρις απάντησε, χωρίς να αναλάβει την ευθύνη για τις τραγωδίες: «Δεν μπορώ να φανταστώ τον πόνο που βίωσαν οι οικογένειες αυτών των θυμάτων για μια απώλεια που δεν έπρεπε να συμβεί». «Ήταν μια πολιτική απόφαση στις αρχές της κυβέρνησής σας», πίεσε ο Baier, πριν παίξει ένα απόσπασμα με τη μητέρα της Nungaray να καταθέτει στο Κογκρέσο φέτος ότι «πιστεύω ότι η πολιτική των ανοιχτών συνόρων της κυβέρνησης Μπάιντεν-Χάρις είναι υπεύθυνη για το θάνατο της κόρης μου».

462557579 1518484442129476 2583952290170202742 n

«Αισθάνομαι απαίσια γι’ αυτό που βίωσε εκείνη και η οικογένειά της», δήλωσε η Χάρις.

Το κάζο της Χάρις συνεχίστηκε όταν αμέσως μετά οι συνεργάτες της που ήταν παρόντες στο πλατό άρχισαν να κάνουν νοήματα και να ζητάνε να διακοπεί η συνέντευξη, αντιλαμβανόμενοι την ζημιά που υπέστη η υποψήφια τους.

Η Κάμαλα Χάρις υπέστη μία τεράστια συντριβή σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές, με την τραγωδία των δολοφονημένων γυναικών και την αδιαφορίας της κυβέρνησης της να την στοιχειώνει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ