Πιάστηκαν στα χέρια για τον Στέφανο: Καταγγελία για προπηλακισμους και σπρωξίματα σε συνεδρίαση τοπικής μεγάλου δήμου της Αττικης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρωτοφανής καταγγελίες πως της την έναρξη της συνεδρίασης, υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη από άλλες περιοχές προπηλάκισαν μέλη της Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Καλλιθέας που πρόσκεινται στην πλειοψηφία καθώς προσέρχονταν στη διαδικασία.

Η παρέμβαση της Ραλλιας Χριστίδου για το συμβάν

Το ρεπορτάζ του Νίκου Σβερκου είναι απολύτως ανακριβές.
Μεταξύ 2 μελών της ΟΜ Καλλιθέας , γνωστοί και οι δυο στην οργάνωση ο ένας υποστηρικτής του υποψηφίου προέδρου Σωκράτη Φάμελλου και ο αλλος μέλος του Συντονιστικού της ΟΜ Καλλιθεας ήρθαν σε ένταση και επενέβησαν τα μέλη για να εκτονωθεί.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά τα περι προπηλακισμών από οποιαδήποτε μεριά είναι απολύτως ανακριβή.

Πεγκυ Καιανά
Μέλος της ΟΜ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και
Μέλος της Κεντρικής Επιτροπης

Κατσογιάννη Ερασμια
Μέλος της ΟΜ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Γραμμένου Αννα Μαρία
Μέλος ΟΜ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Τάσος Μουρατης
Μέλος ΟΜ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Γιάννης Λοφρέντας
Μέλος νομαρχιακής νότιας Αθήνας

Κορινα Ρωσιου
Μέλος νομαρχιακής νότιας Αθήνας.

Χρήστος Ρισβας
Μέλος Νομαρχιακής Νότιας Αθηνας

Σύμφωνα με το dnews.gr σκηνές έντασης, αντεγκλήσεων, φωνών και σπρωξιμάτων προέκυψαν πριν από λίγο σε συνεδρίαση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Καλλιθέας, όπως αυτές που υπήρξαν και στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την έναρξη της συνεδρίασης, υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη από άλλες περιοχές προπηλάκισαν μέλη της Οργάνωσης που πρόσκεινται στην πλειοψηφία και προσέρχονταν στη διαδικασία. Οι αντεγκλήσεις έφτασαν, δε, μέχρι το σημείο οι υποστηρικτές του πρώην προέδρου του κόμματος να σπρώξουν μέλη της οργάνωσης.

  1. Η ψυχραιμία αλλά και η ουδέτερη θέση από απόσταση αποτελούν το καλύτερο αντίδοτο. Πολλά θα ειπωθούν και με τρόπους περίεργους θα προκαλέσουν μέχρι την ημέρα των εκλογών.
    Το μάθημα το έχουν παίξει αμέτρητες φορές και γνωρίζουν ότι από την επιμονή πάντοτε κάτι στο τέλος εισπράττει αυτός που απαιτεί η που άλλως αισθάνεται στους χαμένους.
    Αφού ήρθε από μία πολιτισμένη χώρα με αρχές και ήθος να μας δώσει μαθήματα πολιτικής αριστερής ιδεολογίας, με σκοπό να ανατρέψει την κυβέρνηση, για ποιο λόγο τα βήματά του εκφράζουν το τελείως αντίθετο και δεν καταλαβαίνει από ηχηρό μήνυμα μη αποδοχής.
    Απεσταλμένος λοιπόν με πρόγραμμα και σκοπό, αποβλέπει σε ανάλογη εικόνα ΠΑΣΟΚ και σε στήριξη της κυβέρνησης μέχρι εξαντλήσεως της 4/ετίας.
    Ιδού λοιπόν ο δρόμος της αναμέτρησης και σε αναμονή το τελικό αποτέλεσμα.
    Όταν οι εντολοδόχοι ορίζουν και απαιτούν χάνονται όλα τα όρια περί ανθρωπιστικής συμπεριφοράς, περί αρχών, περί τάξεως, υπερισχύει ο σκοπός και μόνο.
    Ασφαλώς μια κατηγορία πολιτών την εκφράζει και με το αζημίωτο. Σε αυτούς στοχεύει και αυτό το νούμερο τους είναι άκρως απαραίτητο να το γνωρίζουν.
    Διότι όταν χάνεται μια μάχη δεν σταματά η διεκδίκηση, αποτελεί σκοπό η προετοιμασία για μια επόμενη αναμέτρηση.
    Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν τίθεται θέμα Δημοκρατίας, ούτε κλονίζονται οι αξίες, πολύ απλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα μέχρι την ημέρα του αποτελέσματος. Από την επόμενη όλα σε τελείως διαφορετική πλεύση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ