Σκληρή παρέμβαση Βελόπουλου για την μειοδοσία Μητσοτάκη με τους Τούρκους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι συνομιλίες Γεραπετρίτη-Φιντάν και η επίσκεψη του Τούρκου ΥΠΕΞ στην Αθήνα έχουν ανησυχήσει έντονα τον Κυριάκο Βελόπουλο, που εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την για «μυστική διπλωματία».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κοντραρίστηκε με τον Θάνο Πλεύρη, αναφέροντας ότι η κυβέρνηση φέρνει τις Πρέσπες του Αιγαίου και πως «μόνον με εθνική αδιαλλαξία επιβίωσε η χώρα. Τι θα συζητήσουμε με τους Τούρκους; Τι; Που τους καλείτε και εδώ;».

Κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «ασκεί μόνος του εξωτερική πολιτική και δεν ενημερώνει κανέναν», ενώ από τα πυρά του δεν ξέφυγε το ΕΛΙΑΜΕΠ με αφορμή τα όσα είπε για τα χωρικά ύδατα η γενική διευθύντρια σε συνέντευξή της στη δημόσια τηλεόραση. Την χαρακτήρισε «πολιορκητικό κριό», διερωτώμενος ποιος είναι ο λόγος που η κυβέρνηση χρηματοδοτεί το ΕΛΙΑΜΕΠ.

Στην παρέμβασή του σχολίασε και τη νέα κοινή εμφάνιση Καραμανλή-Σαμαρά και την επίσκεψη του δεύτερου στην Κύπρο: «Όσο για τους πρώην που βγαίνουν. Να πει, ότι ελέγχω 10 βουλευτές και ρίχνω την κυβέρνηση. Εάν φοβούνται εθνικό ξεπούλημα να βγουν και να το πουν αντρίκια και όχι να κρύβονται πίσω από την Madame Claire, πως την λένε, οι Σαμαράς και Καραμανλής. Θα πάει ο Σαμαράς να κάνει παρέμβαση μέσω Madame Figaro».

Ο Θάνος Πλεύρης απάντησε πως «το θέμα των 6 και 12 μιλίων είναι μονομερές και κυριαρχικό δικαίωμα της Ελλάδας που δεν μπαίνει σε διαπραγμάτευση. Καμία σχέση με κυβερνητική, εθνική γραμμή ό,τι ακούγεται κάτι άλλο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ