Η Λούκα Κατσέλη «φωτογραφίζει» τον Νικόλα Φαραντούρη για ιδανικό Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οπως είπε στον ΑΘΗΝΑ 984, ο επόμενος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, πρέπει να έχει ένσημα, διεθνή παρουσία και να είναι ενωτικός. Δηλαδή χαρακτηριστηκά που συγκεντρώνει ο εν ενεργεία Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος Πρόεδρος του κόμματος, καθηγητής Νικόλας Φαραντούρης.

Όπως είπε «ως νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να έχει κάποιες συγκεκριμένες ιδιότητες όπως κάθε αρχηγός ενός κόμματος.

Πρώτον να να έχει ένσημα στην πολιτική η πολιτική αν θέλουμε να είναι λειτούργημα πρέπει κάποιος να έχει και πείρα πολιτική πείρα.

Δεύτερον να έχει γνώσεις και να μπορεί να σταθεί και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό δεν είμαστε ένα χωριό της μέσα στον Ελλάδα Άρα Έχει πολύ μεγάλη σημασία η δυνατότητα ενός πρόεδρου να σταθεί και όχι επιστημονικά αλλά και λόγω εμπειριών λόγω εκπαίδευσης λόγω διεθνούς παρουσίας επομένως να έχει παράξει έργο να έχει δουλέψει να έχει ένσημα να μπορεί να σταθεί και

Τρίτο και πιο σημαντικό για μένα να έχει την προσωπικότητα που να ενώνει και να συνθέτει αυτό ίσως είναι και το πιο δύσκολο σε μια χώρα σαν την Ελλάδα που όχι να μάθει ο καθένας να διεκδικεί για τον εαυτό του το να μπορείς να ακούς στον άλλον και να συνθέτεις μέσα από μια ομάδα είναι τεράστιες έχει μεγάλη σημασία»

»

  1. Ακριβως αυτα,αγαπητη κα Κατσελη,δεν πρεπει,πλεον να εχει ενας πολιτικος αρχηγος.Αυτα τα προσοντα ειναι που ευτελισαν την πολιτικη.Νομιζετε οτι ο Ανδρεας ειχε μονον αυτα,του στειρου και ξυλινου Φαραντουρη,ή μηπως ο Γεννηματας ή ο Τριτσης;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ