Κώστας Βαξεβανης: Παιδί της αμαρτίας ο Αλέξης Τσίπρας – Συναντά κατά μόνας όσους εμφανίστηκαν ως ενεχόμενοι με το σκάνδαλο Novartis και αυτομαστιγώνεται μπροστά τους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παιδί της αμαρτίας ο Αλέξης Τσίπρας απ’ ό,τι φαίνεται,

αφού ζήτησε συγγνώμη στο Συνέδριο της Καθημερινής για τη Novartis

και τις τηλεοπτικές άδειες,

πέρασε σε δεύτερο στάδιο, που φαντάζομαι αποτελεί το κατά Δάντη Αλιγκέρι, «Καθαρτήριο». Συνεχίστε την ανάγνωση.

  1. Αφήστε την εικόνα να εκτυλίσσεται όπως η καθημερινότητα τρέχει και καταγράφει.
    Εαυτό-απολογούμενοι αλλά και ξανά δεν τα καταφέρνουν να διαγράψουν αυτό που πραγματικά έχουν μέσα τους και θέλουν δοθείσης ευκαιρίας να το εξωτερικεύσουν.
    Το λυπηρό της υπόθεσης πως από πρόσωπα μιας ηλικίας σεβαστής θα περιμέναμε να ακούσουμε κάτι σοφό κάτι ιδιαιτέρως χρήσιμο και λόγω προσωπικής εμπειρίας από την πολιτική ζωή του τόπου.
    Αυτό που με θλίψη ζούμε, αποκαλύπτονται ίσως και άθελά τους για το τρόπο σκέψης, εφαρμογής και ακολουθίας πράξεων και ενεργειών που στο σήμερα ολόκληρη η χώρα πληρώνει με την αποσταθεροποίηση κάπως έτσι το εκφράζουν.
    Μια άλλη κατηγορία αλλάζουν από κόμμα σε κόμμα όπως το ρούχο.
    Κανένα σκάνδαλο δεν υπήρξε στην χώρα μας, όλα τα έχουν προκαλέσει άλλοι, κακοί καταραμένοι που θέλουν το κακό μας.
    Όλοι τους υπηρέτησαν με ζήλο, με πατριωτισμό, με αίσθημα ευθύνης με μια μόνη σκέψη τον λαό και μόνο, ασχέτως εάν ο λαός υποφέρει από λάθη τους, κακούς χειρισμούς, αδυναμίες , από επιρροές εξωγενών συμφερόντων κ.ο.κ.
    Η Ελληνική Δικαιοσύνη από την άλλη όψη να διδάσκεται για της αθωωτικές αποφάσεις που μας σερβίρουν, διότι τους παρέχουν κάθε δικαίωμα να γίνονται επιθετικοί, προκλητικοί και περιπτώσεις περισσότερο επαναλαμβανόμενοι.
    Είναι πολύ ενθαρρυντικό που άτομα ανησυχούν, προβληματίζονται, αναζητούν πραγματικές αλήθειες διότι όλο αυτό δηλώνει πως έχει κουράσει το ίδιο άχρωμο τοπίο, Πως πλέον προκαλούν και δεν πείθουν.
    Μένει όμως οι δυνάμεις που πραγματικά θέλουν να δώσουν σε αυτή τη χώρα ότι της αξίζει πραγματικά, όπως ενισχύσουν φωνές, όπως τρέξουν πλέον με διαφορετική ταχύτητα έστω και οριακά. Το οριακά γίνεται αναφορά σε εκείνα τα γεγονότα που πρέπει να προηγηθούν.
    Υπάρχει κούραση από την ανέχεια και την υπομονή, υπάρχει πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ, υπάρχει καταπίεση στον τρόπο επιβίωσης, υπάρχει αυτό το σκοτάδι που επιβάλλεται να ξημερώσει κάπως γρήγορα.
    Η μεγάλη μάζα του λαού δεν διαθέτει την πολυτέλεια χρόνου να αναζητά ενημέρωση από πολλαπλές πηγές. Να μην παραβλέπουμε τα εμπόδια που έχουν καταφέρει να χρησιμοποιούν ως ασπίδα για την επιβίωσή τους.
    Τους έκατσε η κακιά στιγμή να χειριστούν όλα αυτά που τόσα χρόνια έκτισαν με δόλιους τρόπους επάνω στις πλάτες του λαού. Δεν έχουν τρόπο διαφυγής ώστε να τα φορτώσουν σε επόμενους η και σε προηγούμενους και αυτό επομένως ως αναμενόμενο ας μην τρομάζουν κάποια πικρόχολα λεγόμενα. Κακός οιωνός, πολλά ανάλογα σε επόμενες μέρες.
    Υ.Γ. Παραλληλισμός με την υπόθεση Ουκρανία.
    Ο Τζόνσον (Αγγλία) τα χρεώνει στον Ζελένσκι (Ουκρανία), η Νούλαντ (ΗΠΑ) τα χρεώνει στον Τζόνσον(Αγγλία) και ουδείς χρεώνεται ευθύνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ