12χρονη δίνει μαχη να κρατηθεί στη ζωη μετά απο τροχαιο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το 12χροονο παιδί που παρασύρθηκε χθες από αυτοκίνητο στην Εθνική Οδό Αγρινίου – Θέρμου. Η μαθήτρια παραμένει διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, με τους γονείς της να αγωνιούν για την πορεία της υγείας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθυντής της ΜΕΘ, Ανδρέας Ηλιάδης μαζί με την ομάδα του κατάφεραν να σταθεροποιήσουν το κορίτσι, ωστόσο τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα και είναι αυτά που θα κρίνουν την εξέλιξη της υγείας της. Η 12χρονη είναι πολυτραυματίας με κακώσεις στα συμπαγή όργανα της κοιλιάς, ενώ έχει σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση με κατάγματα οστών στην βάση του κρανίου και στην σπονδυλική στήλη.

Για τον λόγο αυτό, χθες στο νοσηλευτικό ίδρυμα της Πάτρας έφθασαν ορθοπεδικοί αλλά και νευροχειρουργοί από το Καραμανδάνειο, όπου μετείχαν σε σύσκεψη με τους γιατρούς της ΜΕΘ, η οποία ολοκληρώθηκε στις 2 τα ξημερώματα.

Υπενθυμίζεται, πως το τροχαίο εκτυλίχθηκε χθες γύρω στις 10:30 το πρωί, στην Εθνική Οδό Αγρινίου – Θέρμου περίπου 400 μέτρα πριν το Λιγόρεμα στην έξοδο του Καινουργίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ