Έσβησε αθορυβα στα 97 της χρόνια μια σπουδαία Ελληνίδα, μια αξιόλογη γυναίκα, η Αθηνά (Νουνού) Μαρτίνου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Αθηνά (Νουνού) Μαρτίνου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών, το βράδυ της Παρασκευής. Η προσωπικότητα της ξεπερνούσε τα όρια μιας επιτυχημένης γυναίκας. Ήταν μια γυναίκα – σύμβολο επιμονής και οράματος, η οποία έγραψε τη δική της μεγάλη και εντυπωσιακή ιστορία, στη ναυτιλία.

Μεγαλώνοντας κοντά στη θάλασσα, η Νουνού Μαρτίνου δεν αρκέστηκε να θαυμάζει τα πλοία από μακριά. Με όραμα και αποφασιστικότητα, μεταμόρφωσε το παιδικό της όνειρο σε πραγματικότητα. Ίδρυσε την Thenamaris, μια εταιρεία που ξεπέρασε τα όρια μιας οικογενειακής επιχείρησης. Την μετέτρεψε σε ένα φυτώριο ταλέντων. Δεκάδες στελέχη, εκτός από τα τρία παιδιά της, ανέπτυξαν τις καριέρες τους στην Thenamaris και ακολούθησαν την δική τους πορεία στον χώρο της ναυτιλίας.

Η πορεία της Νουνού Μαρτίνου είναι μια ιστορία επιτυχίας που διαπερνά τα όρια του επιχειρείν. Είναι η ιστορία μιας γυναίκας που πίστευε στις δυνάμεις της και δημιούργησε μια ναυτιλιακή δυναστεία. Η κληρονομιά της θα συνεχίσει να εμπνέει τις επόμενες γενιές, δείχνοντας ότι με πάθος, όραμα και σκληρή δουλειά, όλα είναι εφικτά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ