Σάλος με την δήλωση Σπίρτζη για Κασσελάκη! Τον αποκάλεσε…

«Δεκανίκι της κυβέρνησης ο Κασσελάκης»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο Χρήστος Σπίρτζης ο οποίος αναφέρθηκε στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είδα την συνέντευξη του κ. Κασσελάκη και απλά επικύρωσα την γνώμη μου για εκείνον. Είναι ξένο σώμα όχι μόνο προς τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά προς την προοδευτική παράταξη συνολικά. Ο Κασσελάκης αποτέλεσε το στήριγμα, το δεκανίκι της ΝΔ και της Δεξιάς. Οπότε η ΝΔ είχε πρόβλημα, υπήρχε ένα θέμα στην επικαιρότητα που προωθούσε ο Στ. Κασσελάκης. Το ένα είναι η στήριξη για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταθέσει νόμο που δεν είχε σχέση με αυτόν της ΝΔ. Παρά ταύτα επέβαλε κομματική πειθαρχία για να στηρίξει την ΝΔ. διατύπωσε απόψεις που είναι αντίθετες με αυτές του ΣΥΡΙΖΑ διαχρονικά, αποκάλεσε ιερή συμμαχία το ΝΑΤΟ», σχολίασε τονίζοντας στη συνέχεια:

«Η ΚΕ θα συζητήσει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί η πορεία της παρακμής και ρευστοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ που κάνει ο Κασσελάκης και οι υποστηρικτές του. θα πάμε στην φάση “σουργελοποίησης”. Πρέπει να ανακτήσει την αξιοπιστία του ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτό με Κασσελάκη δεν θα γίνει, είμαστε δυο άλλοι κόσμοι».

  1. Σας πάσαραν ένα δικό τους για υποψήφιο, κι εσείς το δεχτήκατε και κατέβηκε.
    Σας έφεραν αθρόα δεξιούς να τον ψηφίσουν, κι εσείς το δεχτήκατε και εξελέγη.
    Σας γέμισαν ΝΔκράτες όπως στο ΠΑΣΟΚ, κι εσείς το δεχτήκατε και τον στηρίζουν.
    Σας έβαλαν να ακυρώσετε τα πιστεύω σας, κι εσείς το δεχτήκατε και ατιμάζεστε.
    Σας αφαίρεσαν όποιο τυχόν κύρος είχατε, κι εσείς το δεχτήκατε και διαλύεστε.

    Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι υπάρχει πιο ηλίθιο κόμμα από τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Συγχαρητήρια σε όποιον συνέλαβε το σχέδιο κατάληψης της αντιπολίτευσης.
    Βλέπω Κούλη, Βο(θ)ρίδη, και ίσως και άλλους παίκτες ειδικών δυνατοτήτων.
    Ίσως εταιρείες, ίσως οργανισμούς, ίσως ειδικές «δεξαμενές σκέψης» επίσης.
    Το δόγμα είναι ένα: ΟΛΑ να τα ελέγχει ο Κούλης: ΜΜΕ, ΕΥΠ/ΚΥΠ, κόμματα.

  2. Το να θεωρεις Βοριδη και Κουλη στοιχειωδως ευφυεις για να χωσουν εναν δικο τους,Εξ Αμερικης,ωστε να διαλυθει ο Συριζα(λες και δεν μπορουσαν να το καταφερουν μονοι τους,το 36%να γινει 17%)θεωρωντας δεοτι εγινε επελαση των ουγκανων δεξιων,σε χαπατα ψηφοφορους του Συριζα,αλλα,για τα ματια του κοσμου ολο το συστημα του Μητσοτακη,σκυλιασε εναντιον του Κασσελακη-τοσο αγαπη-,προφανως,τωρα πυ σταματησε η Μενεγακη και δεν βλεπεις αλλες ξεβρακωτες γλαστρες να σε πειραξε.Αλλιως δεν δικαιολογειται αυτος ο χυλος ασυντακτων και αντικρουωμενων σκεψεων. Πες μας και οτι αυτο το κατακαθι,τον Σπριτζη, που δεν το θελει ουτε η μανα του,ειναι ευηποληπτος πολιτικος

  3. Ενας-ενας νιανιαρα που βγαινετε σαν σκουληκαντερες και σαν κλανιες κρυωμενου μπακακα,να πουλησετε μαγκιτσα,χωρις επιχειρηματα αμορφωτοι απαιδευτοι και λεξιπενεις.Αντε τραβατε σε κανα παρκο,αν εχει η γειτονια σας να παιξετε μπιλιες,που εχετε και γνωμηγια την πολιτικη,αμνοεριφια.

  4. “Ηλικιωμένος ,απόμαχος της ζωής τραγουδά έξω από πολυκατάστημα στην Ερμού,με ένα ποτήρι στο χέρι μήπως του δώσουν φιλοδώρημα για να επιβιώσει “. Συνεχίστε μ@@@@@ς τις ηλίθιες αναλύσεις σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ