Το εθνικό έγκλημα Μητσοτάκη σε ένα πρωτοσέλιδο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η εθνική καταστροφή που αφήνει πίσω του ο Μητσοτάκης είναι ασύλληπτη. Η Ελλάδα το 2019 έπειτα από αγώνα συντονισμένο και φυσικά με αρχιτέκτονα τον Πάνο Καμμένο και τον Προκόπη Παυλόπουλο, είχε καταφέρει για πρώτη φορά να ανατρέψει την ισορροπία στο Αιγαίο, υπέρ της Ελλάδας.

Η Τουρκία είχε εξοβελιστεί από το πρόγραμμα των F 35, δεν μπορούσε να αγοράσει ούτε σφαίρα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, είχε τεράστιο πρόβλημα με τα υφιστάμενα Αμερικανικά μαχητικά που διέθετε, την ίδια στιγμή που η Ελλάδα είχε υπογράψει τις συμβάσεις αναβάθμισης των δικών της αεροσκαφών.

Ο Μητσοτάκης επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια, μεθοδικά ξέπλυνε την Τουρκία και με την ίδια του την υπογραφή άνοιξε τις πύλες της κολάσεως. Εξέθεσε τον Μενέντες και όλη την ομογένεια και με την επαίσχυντη υπογραφή της διακήρυξης των Αθηνών, έδωσε το άλλοθι σε ΗΠΑ και Ευρωπαίους να ξεκινήσουν τον επανεξοπλισμό της Τουρκίας.

Πρόκειται για τον ορισμό της εθνικής μειοδοσίας. Πρόκειται όμως και για την μεγάλη προσωπική δικαίωση του Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος πανηγύριζε τη νύχτα της εκλογής Μητσοτάκη το 2019. Εμείς τότε δεν γνωρίζαμε το γιατί. Τώρα ξέρουμε.

  1. Και που ξέρουμε,, τι έγινε;;;; Υπαρχει περιπτωση να δικαστουν για έσχατη προδοσία και να μπουν φυλακή όλοι τους στην ΝΔ που στηριζζου το Τσιταχ, τους διευθαρμενους δικαστές Τους διευθαρμενους καναλαρχες, τους ανθέλληνες………… ;;;;;;; Οχι. Γιατί δεν υπάρχει πια ΛΑΟΣ, αλλά κάτι φουκαράδες ιθαγενείς, στην πλειοψηφία τους αγραμματοι και αμόρφωτοι απατριδες που έχουν το δικαιωμα να ψηφίζουν, αλλά και Έλληνες πολιτικοί του μεγέθους του Μέγιστου ΑΝΔΡΕΑ. Αλλά υποτίθεται ότι ξύπνησε και η Καθημερινή;;;;; Όχι. Μέχρι και σήμερα στηρίζουν την μοναδική Ανθελληνικη κυβέρνηση ( μαζί με την χούντα) που εβγάλε το 41%, των Ελληνοφωνων ιθαγενών. Είμαστε χαμένη υπόθεση, γιατί αγωνίστηκαν και φροντισαν όλοι οι παραπάνω να γίνουμε χαμένη υπόθεση, για τα λεφτά και μόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ