Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Συνελήφθη ζευγάρι Αλβανών με όπλα και εκρηκτικά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στην ΕΛ.ΑΣ., καθώς μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο αστυνομικοί είχαν σταματήσει για έλεγχο στην οδό Σωκράτους, στο κέντρο της Αθήνας, εντοπίστηκε ένα ύποπτο δέμα.

Επιτόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και κλιμάκια του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) για να ελέγξουν το όχημα, με τους πυροτεχνουργούς να εντοπίζουν εντός του εκρηκτικά, ενώ βρήκαν και ένα όπλο. Ως εκ τούτου, το ζευγάρι (άνδρας και γυναίκα) αλβανικής καταγωγής που επέβαινε στο όχημα συνελήφθη από τους αστυνομικούς και μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια για περαιτέρω ανάκριση.

Όπλο και εκρηκτικά μετά από τυχαίο έλεγχο σε αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Σωκράτους (Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024 – ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ – EUROKINISSI)
Η Σωκράτους παραμένει προσωρινά κλειστή, με τις Αρχές να έχουν αποκλείσει το σημείο, καθώς το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς ερευνάται η προέλευση και ο προορισμός των ανησυχητικών αυτών ευρημάτων.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή των συλληφθέντων είναι ένα ημιαυτόματο πιστόλι σοβιετικής κατασκευής τύπου Τοκάρεφ, ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες το όχημα τύπου SUV είχε αποκτηθεί από το ζευγάρι με leasing.

Περαιτέρω πληροφορίες σημειώνουν πως ο 39χρονος οδηγός του οχήματος έχει ποινικό παρελθόν, καθώς φέρεται να έχει φυλακιστεί στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ