Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Αμαύρωσε το καλό ονομα του Νίκου Χατζηνικολαου ο Στεφανος Κασσελακης: 9% στο νεανικό κοινό και 12,8% στο γενικό η τηλεθεση της συνέντευξης του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάτω απο καθε προσδοκια η τηλεθέαση της εκπομπης του Νίκου Χατζηνικολαου με καλεσμένο τον Στέφανο Κασσελακη καθως σύμφωνα με το zappit.gr ήταν 9% στα νεανικά κοινά και 12.8% στο σύνολο.

IMG 6544

Όλοι μας είμαστε ισότιμοι. Υπάρχουν συνταγματικά δικαιώματα. Αυτό πρέπει να εφαρμόζεται από το κόμμα των δικαιωμάτων και της δικαιοσύνης.
Δεν είναι δυνατόν εμείς να κατηγορούμε τη ΝΔ για τη διαρροή των email της κυρίας Ασημακοπούλου και εδώ να κάνουμε τα στραβά μάτια επειδή έτυχε να συμβεί σε μένα.

Με ικανοποίησε η άμεση αντίδραση του κόμματος, που δημοσιοποίησε και τα πέντε πόθεν έσχες. Η διαμαρτυρία μου άλλωστε ζητούσε να γίνει έρευνα όχι για το κόμμα, αλλά για το φυσικό πρόσωπο που διέρρευσε τα στοιχεία του πόθεν έσχες μου. Είναι σημαντικό όλα τα μέλη να αισθανθούν ότι αυτή η εκλογική διαδικασία δεν είναι διάτρητη, ότι υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας.

Ξεκαθαρίζω για να κλείσει αυτό το ζήτημα. Τη νομική οδό την αποκλείω.

Θα πάμε σε συνέδριο και σε εκλογή προέδρου.
Στο τέλος της ημέρας η βάση θα μιλήσει.

Πιστεύω ότι υπάρχει ένα σχέδιο εν κινήσει, το οποίο θέλει να με αποκλείσει από το να είμαι υποψήφιος και να αναβάλει το συνέδριο και την εκλογή προέδρου και να δημιουργήσει μια «επιτροπή σωτηρίας».

Το καταστατικό δίνει όμως και δικαιώματα πρωτοβουλιών στα μέλη του κόμματος. Άρα υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας.

Δε θα επιτρέψουμε σενάριο ρευστοποίησης του κόμματος, δε θα επιτρέψουμε σενάριο αναβολής συνεδρίου ή εκλογής προέδρου.

Πολιτεύομαι με την Αριστερά στην καρδιά μου. Η έμπνευσή μου είναι αυτοί οι αγωνιστές που έρχονται δίπλα μου σε κάθε στάση που κάνω, σε κάθε εκδήλωση, και μου λένε «μην τα βάζεις κάτω παιδί μου. Μη μασάς. Πρέπει να καθαρίσει ο τόπος».
Αυτό για μένα είναι Αριστερά.
Αριστερός είναι αυτός ο οποίος τσαντίζεται με την αδικία.

-Καταστατικά είναι ξεκάθαρο ότι, όταν υπάρχει άρση της εμπιστοσύνης από την ΚΕ, πάμε σε έκτακτο συνέδριο. Ας πούμε ότι ισχύει αυτό που λένε μερικοί άλλοι: ότι είμαι πρώην πρόεδρος.
Ρωτώ, ποιος είναι πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ σήμερα;

-Πήγατε και μαζέψατε τα πράγματά σας από το γραφείο και φύγατε. Γιατί;

-Όταν ξύπνησα το πρωί της Δευτέρας, είδα στο τηλέφωνό μου ότι είχαν κλειδώσει τα email μου στον ΣΥΡΙΖΑ. Άρα συνειδητοποίησα ότι υπήρχε μία νέα ιδιοκτησιακή αντίληψη μέσα στο κόμμα. Θεώρησα εκείνη τη στιγμή ότι έπρεπε να κάνω τα πάντα ώστε να μη ρίξω λάδι στη φωτιά, να πέσουν οι τόνοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ