Όλα τα νεότερα για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, με πληροφορίες που έρχονται στο φως να αναφέρουν πως ο άτυχος ποδοσφαιριστής ενδεχομένως να άφησε την τελευταία του πνοή έξω από την πισίνα!

Ειδικότερα, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ραδιοφωνικός παραγωγός που επεσήμανε πως εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο ο άτυχος ποδοσφαιριστής να έχασε τη ζωή του στο ντεκ της πισίνας και στη συνέχεια να κατέληξε μέσα σε αυτή αναίσθητος. Βέβαια, μέχρι στιγμής κανένα σενάριο δεν αποκλείεται από τις Αρχές, οι οποίες συνεχίζουν την έρευνά τους, ώστε να διαπιστώσουν κάτω από ποιές συνθήκες έχασε τη ζωή του ο 31χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής.

Τι έδειξε η νεκροτομή

Νωρίτερα, ολοκληρώθηκε και η ιατροδικαστική εξέταση σύμφωνα με την οποία η αιτία θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ είναι ο πνιγμός, ενισχύοντας το πρώτο σενάριο που εξέταζε η Αστυνομία.

Πλέον, αναμένονται τα αποτελέσματα και από τις τοξικολογικές εξετάσεις, που θα συμπληρώσουν το παζλ.

«Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι πρόκειται για ανακοπή, για πνιγμό»

Νωρίς το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε και ο επίτιμος πρόεδρος των αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, τονίζοντας πως ο ποδοσφαιριστής δεν έφερε σημάδια ή μώλωπες.

«Ένας άνθρωπος βρέθηκε νεκρός στον πάτο της πισίνας, μπρούμυτα, η γυναίκα του έπαιρνε από το μεσημέρι. Πήρε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, τον βρήκε μπρούμυτα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Οι πληροφορίες λένε ότι υπήρχαν δύο ποτήρια στο τραπέζι. Ψάχνουν να δουν μήπως ήταν κάποιος εκεί από τις κάμερες. Ποιες ήταν οι αιτίες του θανάτου… Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι πρόκειται για ανακοπή, για πνιγμό. Θα το πουν οι ιατροδικαστές. Σκονισμένο το τραπέζι…».

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν υπήρχαν σημάδια ή μώλωπες στη σορό του άτυχου άνδρα. «Ένα τραπεζάκι με δύο ποτήρια και η έρευνα επικεντρώνεται αν υπήρχε κάποιος εκεί. Απ’ ότι φαίνεται πάντως τα αίτια ήταν παθολογικά. Δεν δείχνει εγκληματική ενέργεια», σημείωσε, ενώ σε ό,τι αφορά στα δύο ποτήρια, εξήγησε πως αυτό μπορεί να είναι τυχαίο. «Μπορεί ο άνθρωπος στο ένα να είχε νερό στο άλλο το ποτό του. Μπορεί χίλια δυο. Θα δούμε», κατέληξε.

Συγκίνηση με την ανάρτηση του Steele

Την ίδια ώρα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακλύζονται από αναρτήσεις φίλων και συμπαικτών του ποδοσφαιριστή, που φανερά συντετριμμένοι, τον αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο. Ο Βρετανός Luke Steel, πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, αποχαιρέτησε τον Τζορτζ Μπάλντοκ μέσα από ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media του, το οποίο μάλιστα ήταν γραμμένο στα ελληνικά!

«Μια πολύ τραγική και θλιβερή στιγμή και λυπάμαι πολύ. Ξέρω ότι ο Γιώργος ήταν πολύ περήφανος που έπαιζε στον Παναθηναϊκό και μακάρι να ήμουν εκεί μαζί σου τώρα για να κλάψω. Παρακαλώ φροντίστε ο ένας τον άλλον και συνεχίστε να αγωνίζεστε. Steele», έγραψε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ