Προταση Πολακη για συνάντηση όλων των υποψηφίων αρχηγών του Συριζα, αύριο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ναι» απάντησε στην πρόσκληση του Παύλου Πολάκη ο Στέφανος Κασσελάκης για συνάντηση των υποψήφιων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην Κουμουνδούρου την Πέμπτη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρώην πρόεδρος του κόμματος ζήτησε να πραγματοποιηθεί στις 10:30.

Η δήλωση Πολάκη στο Περιστύλιο της Βουλής

«Πήρα πρωτοβουλία και συγκαλώ στη 13:00 στην Κουμουνδούρου αύριο συνάντηση όλων υποψηφίων προέδρων για να ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες του προεκλογικού αγώνα, για να επιτευχθεί ομαλότητα και ηρεμία στις συνθήκες διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα, να οριστούν οι ημερομηνίες των τηλεμαχιών, που πρόκειται να γίνουν και να ξεκαθαριστεί μια σειρά από θέματα!

Φαραντούρης Γκλέτσος, δηλωσαν ότι θα παραστούν και σαν θεσμικοί εγγυητές της συνάντησης και ο Ν. Παππάς και η Ράνια Σβίγκου, και έχουν ενημερωθεί ο κ. Φάμελλος και Κασσελάκης! Περιμένω να ανταποκριθούν σε αυτήν την συνάντηση, για να χαράξουμε διαφορετική πορεία από τις τελευταίες μέρες για τον ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο Παύλος Πολάκης.

Προσέθεσε σε συνομιλία με δημοσιογράφους ότι πήρα αυτή την πρωτοβουλία ο ίδιος, διότι όλα τα υπόλοιπα που γίνονται στον ΣΥΡΙΖΑ είναι χειρότερα από το ΚΚΕΣ του ’50.

Σε ερώτηση εάν θα είναι ο Κασσελάκης, είπε: «Θα δείξει. Δική του ευθύνη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ