Σάλος με το ξέσπασμα του Κωστα Βαξεβάνη για το ΣΥΡΙΖΑ: Στέλνετε τον κόσμο στα σπίτια του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε παρέμβαση του ο Κώστας Βαξεβανης αναφερει:

Ο Μητσοτάκης έστειλε τον κόσμο στα κάγκελα και σείς τον στέλνετε στα σπίτια του #ΣΥΡΙΖΑ

  1. Πιθανόν σε αυτή την συγκυρία εξελίξεων και γεγονότων και στα εσωτερικά της χώρας και στην εξωτερική εικόνα γύρω από την γειτονιά μας ο κόσμος έχει αντίληψη πολύ έντονη αλλά ίσως και αρκετά καθαρή.
    Αντιλαμβάνεται ότι όλα τα σκιάζει η φοβέρα και τα πλακώνει η σκλαβιά.
    Παρακολουθεί τα γεγονότα, αλλά απολύτως βέβαιο δεν διαθέτει αυτές τις ενημερώσεις και αυτές τις αναλύσεις που ο πολιτικός κόσμος της χώρας γνωρίζει πολύ καλύτερα.
    Η ανθρωπότητα δοκιμάζεται και μια νέα τάξη αναδύεται, που ο χώρος και ο χρόνος δεν το έχουν επιτρέψει για την ώρα να ολοκληρώσει τον κύκλο και να επέλθει μιας μορφή ηρεμία.
    Ιστορικά η Ν.Δ. ως κυβέρνηση έχει το όλο βάρος να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση.
    Δεν υπάρχει χρόνος στο τώρα για συμπεράσματα.
    Υπάρχουν βεβαίως ενδείξεις για τρόπους χειρισμούς, αλλά και για πλευρά που ήθελε εγκλωβίσει την χώρα και την απομονώσει από κινήσεις και ελιγμούς.
    Οι δυνάμεις του χώρου της αντιπολίτευσης ασφαλώς και δεν έχουν ουδεμία διάθεση ούτε να δώσουν χέρι βοήθειας, ούτε να βιαστούν ώστε να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά.
    Με κάθε δυνατό τρόπο λοιπόν ο χρόνος κυλάει, κάποιες αλλαγές αρχίζουν να ξεπροβάλλουν στον ορίζοντα και κάπως αργά-μεθοδικά- όλα κάποια ωραία στιγμή θα βρίσκονται στην θέση τους με αποδοχή αλλά και με προσαρμογή στα νεότερα δεδομένα.
    Η χώρα μας έχει υποστεί βαθιά ρωγμή σε πολλούς τομείς, από οικονομία, τεχνολογία, ποιότητα ζωής, από χρέη και από εξαρτήσεις.
    Οι επόμενες γενιές θα πληρώνουν τα λάθη και την ατολμία των πολιτικών που την έφεραν σε αυτή την κατάσταση.
    Ελπίδα είχαμε πως κάτι θα αλλάξει, αντιμέτωποι βεβαίως με παθογένειες, με πρόσωπα όχι κατάλληλα για θέσεις που έχουν αναλάβει, με συμφέροντα που πιέζουν και που δεν θέλουν να φύγουν από την χώρα.
    Οι γόνοι απέδειξαν ότι απέχουν από την διορατικότητα, από την πρόβλεψη, από την πολιτική εμπειρία και ικανότητα ώστε να έχουμε σήμερα μια καλύτερη θέση από κάθε άποψη ως χώρα.
    Ούτε στα σπίτια μας υπάρχει ηρεμία, ούτε ελπίδα για ότι πρόκειται να έρθει στο αύριο.
    Η πρόβλεψη ότι ευτυχισμένη γενιά που έζησε δίχως πόλεμο, διάψευση πλήρη.
    Η παρατεταμένη χαλαρή διαβίωση έδωσε τόπο ώστε να φθάσουμε σε αυτό που σήμερα όλοι μας έχουμε εμπρός στα μάτια μας.
    Μάλλον ο πολίτης αντιλαμβάνεται πολύ καθαρά ότι όλο αυτό που πρόκειται ακολουθήσει μόνο καλό δεν θα είναι για χρόνο σε βάθος.
    Και από πολιτικής άποψης μάλλον συγκυβέρνηση όποτε και εάν γίνουν εκλογές ήθελε δώσει κάποιας μορφής ανάσα.
    Αυτό βεβαίως που τρομάζει, με την ευχή να υπάρξει πλήρης διάψευση, τα νέα πρόσωπα που πρόκειται να αναδειχθούν και να συμμετέχουν μέσα σε μια νέα πολιτική σύμπραξη πόσο διαθέτουν το ανάστημα, το σθένος, την γενναιότητα ώστε να οδηγήσουν τον τόπο σε κάτι το διαφορετικό.
    Η διάβρωση έχει προκαλέσει σχετική ζημιά, να μην χάνουμε ασφαλώς την ελπίδα πως πάντοτε υπάρχει τρόπος και μέσα ώστε να αποφευχθούν όλα αυτά που πληγώνουν και που δεν αφήνουν τον λαό να ηρεμήσει μέσα στο τόπο του.

  2. Η γελοιότητα του ΣΥΡΙΖΑ έχει πιάσει αστρονομικά επίπεδα. Για να ξεφύγουν μετά τον Τσίπρα από τα σούργελα επιπέδου Αχτσιόγλου -Τζανακόπουλου- Ηλιόπουλου που είναι διαστημικά παρτσακλά με τις φεμινιστικές μπουρδες τα νταιβερσιτι τη συμπερίληψη τους τρανς τα 1598 φύλα και τους παχύσαρκους, έπεσαν πάνω σε έναν αμερικάνο ντεμοκρατ πισωγλέντη. Και πίστεψαν πράγματι πως θα τον κάνουν πρωθυπουργό μαζί με τον έτερο πισωγλέντη και το σκυλάκι τους. Τώρα πληρώνουν τις επιλογές τους και θα συνεχίσουν να τις πληρώνουν μέχρι τελικής εξαφανίσεως τους. Αν η χώρα είχε μια ελπίδα από το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ κόντρα στο σύστημα Μητσοτάκη θα ήταν ο Γερουλάνος και ο Πολάκης. Τώρα είναι αργά.

  3. Προφανως και δεν γνωριζετε τί ικανοτητες εχει ενας ηγετης,αλλως δεν θα προτεινατε τους δυο συγκεκριμενους,παρ’ολο που μου ειναι υπερβολικα συμπαθεις κυριως ο Γερουλανος που ειναι πιο ευγενικος και ισορροπημενος.Οσον αφορα τον ατυχη χαρακτηρισμο του πισωγλεντη,μην ξεχνατε οτι και εσεις ειστε εξηρτημενοι απο μερικους απο αυτους,απο τα ρουχα που φορατε,την μουσικη που ακουτε και τον πολιτισμο που μπορει να εχετε.

    • Προφανώς και δεν ξέρεις να διαβάζεις και ως συνέπεια να αντιλαμβάνεσαι τα ελληνικά. Οταν με το καλό μάθεις, τότε να κάνεις και σχόλια. Μέχρι τότε, Λόλα να ένα μήλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ