Πολεμος στο Συριζα για την ομιλία στρατιωτη για τον πολεμο στο Ισραηλ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε μεταμεσονύκτια ανακοίνωση του, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, διαστρεβλώνει τα όσα είπα σχετικά με ομιλία κληρωτού στρατιώτη σε εκδήλωση για την σύρραξη στην Παλαιστίνη.
Επί λέξη, στην συνέντευξη μου ανέφερα “Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να έχει τη γνώμη του, την πεποίθησή του, να συμμετέχει στις πορείες του κόμματος, που ενδεχομένως ανήκει αλλά από κει και πέρα ο στρατός έχει συγκεκριμένους κανόνες. Δεν νοείται ένας άνθρωπος ο οποίος υπηρετεί τη θητεία του, με τη στολή, να συμμετέχει σε κάτι τέτοιο, μιλώντας εξ ονόματος του στρατού.”

Ρωτώ το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και όσους αυτό εκφράζει:

Τι θα συνέβαινε αν ο εν λόγω στρατευμένος εξέφραζε τις αντίθετες απόψεις μιλώντας εξ ονόματος όλων των νεων στρατευμένων; (γιατί αυτό είπε ο εν λόγω στρατευμένος).
Δέχεται το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δικαιούται το οποιοδήποτε μεμονωμένο στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων, φορώντας στολή, να μιλά εξ ονόματος όλων των στρατευμένων για μια διεθνή πολεμική σύρραξη έχοντας επιθετική ρητορική εναντίον άλλων κρατών;
Συμφωνεί το γράφειο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ότι κάτι τέτοιο είναι επικίνδυνο και χρήζει πειθαρχικής τιμωρίας του όποιου στελέχους των ενόπλων δυνάμεων προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες ή όχι;
Επίσης οφείλω να σημειώσω τα εξαιρετικά γρήγορα αντανακλαστικά στην αντίδραση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και των όποιων εκφραστών του. Μακάρι να επεδείκνυαν τα ίδια αντανακλαστικά στο να βρεθεί εγκαίρως χωρος για το επικείμενο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ