ΣΥΡΙΖΑ: Ζητούν ότι τους κατέβει, για να κόψουν τον Κασσελάκη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεταδίδονται απανωτά δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ πολέμιων του Κασσελάκη, και μάλιστα αμέσως μετά την εκ μέρους του κατάθεση, από την Θεοδώρα Τζάκρη, των δύο δικαιολογητικών που είναι ο αριθμός των υπογραφών στελεχών που τον στηρίζουν, ως και το πόθεν έσχες της περιουσίας του, οποία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν θεωρούν αρκετά και καταφανώς αγωνιζόμενα να τον διώξουν παντελώς μακριά και όχι μόνο ως υποψήφιο, μετέρχονται εμποδίων που ουδέποτε υπήρξαν στο παρελθόν σε αντίστοιχες διαδικασίες.

Διατείνονται λοιπόν το ότι τα δικαιολογητικά δεν είναι δύο, αλλά είναι τρία, προσθέτοντας και ένα τρίτο, ξαφνικά σήμερα, που είναι και ο καταπέλτης εις βάρος του Κασσελάκη αφού λέει πως: «Ο υποψήφιος θα πρέπει να τηρεί σεβασμό στις συλλογικές αποφάσεις του κόμματος» ή κάτι τέτοιο αόριστο και απλανές, και είναι κάτι που ποτέ δεν ζητήθηκε στο παρελθόν ως και από τους μέχρι σήμερα ήδη υποψήφιους. Ίσως να είναι κανένα καινούργιο «πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων» της αριστερόεσσας την φορά αυτή. Αλλά κάτι τέτοιο αποκλείεται για ένα δημοκρατικό κόμμα να το εννοεί. Συνεπώς το μόνο που απομένει είναι το «μη μου τα μαύρα ταμεία…..» και εκεί ίσως να οφείλεται και αυτός ο απηνής, κατά Κασσελάκη, διωγμός.

Το γεγονός είναι η ανάδυση της Κ.Ε. του κόμματος σε παράγοντα ύπατο που μπορεί να αφαιρεί, κατά το δοκούν, εξουσιών του εκάστοτε εκλεγμένου από τον λαό ηγέτη του, και να τον θέλει «σπασμένο τηλέφωνο» των επιδιώξεων αυτής. «Εμάς θα ρωτάς για να σου λέμε το τι θα κάνεις» με δυο λόγια.

  1. Δεν ειναι ειδηση,αν θα τον διωξουν.Αν δεν τον διωξουν,ειναι υποχρεωμενοι να φυγουν,μετα τις εκλογες,αφου φανε το ξυλο της αρκουδας και αμα γλυτωσουν απ’το συνεδριο(που ουτε αυτο προσπαθουν να κανουν)Η ειδηση-ερωτημα ειναι:Θα κανει κομμα ο Κασσελακης;Εκει να δεις πώς τρεχεις χωρις σωβρακα.

    • Κανενα.Απλα εχω παιδι,με συμμαθητες και φιλους,οπου θα πρεπει,σαν κηδεμονας,να τους εξασφαλισω, στο βελτιστο δυνατον,παρον και μελλον.Καταλαβες κουτοπονηρη πινεζα;Και οσο και αν σου φαινεται περιεργο μιζερε τσικιρικιτζη,καποια πραγματα δεν πληρωνονται.Αντε τωρα να περιμενεις καμμια πενσα να σε ξεστραβωσει,που πουλας και πνευμα.

      • σε ποιον τα πουλάς αυτά, ρε ανάγωγο τομάρι;
        είναι ξεκάθαρο ότι είσαι βαμμένο κομματόσκυλο
        το βλέπουν όλοι, σε όλες τις βλακείες που γράφεις
        άσε αυτά τα πούστικα δακρύβρεχτα για τη νέα γενιά
        κουτοπόνηρος και είσαι, και φαίνεσαι, και δεν σώζεσαι

  2. Πρώτα κουκουλοφόροι.
    Μετά πραξικοπήματα.
    Τώρα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων.
    Η πουστιά δουλεύει τριπλοβάρδια.
    Γι’ αυτό δεν ανησυχεί το κουλόπαιδο.

  3. Είστε κουκουλοφόροι πραξικοπηματίες που ζητάνε πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων, και καταπνίγουν την αλήθεια και την πρόοδο.
    ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ

    Το κόμμα αυτό έχει μαύρα ταμεία, ελέγχεται από τη διαπλοκή και τη διαφθορά, και δεν μπορεί να απαλλαγεί από το βαθύ κατεστημένο του.
    ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ

    Θέλετε να ελέγχετε τα πάντα, δεν με αφήνετε να κερδίσω την ψήφο του κόσμου όπως είναι δεδομένο ότι μπορώ, και μου τα χαλάτε όλα.
    ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ