Κοσσυφοπέδιο: Η Τουρκία μοίρασε τάμπλετ σε μαθητές στο Πρίζρεν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το τουρκικό υπουργείο Εθνικής Παιδείας διένειμε στην πόλη Πρίζρεν του Κοσσυφοπεδίου, τάμπλετ, σε όλους τους μαθητές που παρακολουθούν την τουρκική εκπαίδευση.

Σε ειδική εκδήλωση που έγινε ο Πρέσβης της Τουρκίας στην Πρίστινα  Τουνς Ανγκίλι ευχαρίστησε το Τουρκικό Υπουργείο Εθνικής Παιδείας, τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις και τον τουρκικό οργανισμό  τουρκικών μνημείων στο εξωτερικό, για την υποστήριξή τους στην τουρκική εκπαίδευση στο Κοσσυφοπέδιο και επίσης ευχαρίστησε τους γονείς που θα πρέπει να είναι υπερήφανοι που ξεκίνησαν τα παιδιά τους στην τουρκική εκπαίδευση προκειμένου να μεγαλώσει μια γενιά που θα προστατεύει τη γλώσσα και τον πολιτισμό της Τουρκίας.

Στην παρέμβασή του, ο Πρόεδρος του Τουρκικού Κόμματος Κοσσυφοπεδίου και υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, Φικρίμ Ντάμκα, τόνισε ότι οι γονείς είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες και στοιχεία της επιβίωσης της τουρκικής εκπαίδευσης, η οποία ξεκίνησε στο Κοσσυφοπέδιο το 1951, μέχρι σήμερα. Ο Ντάμκα υπογράμμισε ότι το Τουρκικό Κόμμα δεν θα εγκαταλείψει ποτέ την επιμέλεια της τουρκικής εκπαίδευσης στο Κόσοβο.

%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%B2%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%BB456%CE%B1

Στο πλαίσιο αυτού του ουσιαστικού έργου, δόθηκαν υπολογιστές tablet σε 98 μαθητές της πρώτης τάξης που ξεκίνησαν την τουρκική εκπαίδευση, καταλήγει το τουρκικό δημοσίευμα.

Αποκλειστικά στο  ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ