26χρονο παλικαρακι σκοτώθηκε σε τροχαιο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα συνέβησαν γύρω στις 6 χθες το πρωί όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος 26χρονος εξετράπη της πορείας του, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, χτύπησε σε κολώνα και στη συνέχεια άρπαξε φωτιά με αποτέλεσμα ο νεαρός οδηγός να εγκλωβιστεί και να βρει φρικτό θάνατο.

Στο σημείο έσπευσε Πυροσβεστική αλλά ήταν ήδη αργά καθώς εντόπισαν απανθρακωμένη τη σορό του άτυχου νεαρού. Η οικογένεια του 26χρονου ανησύχησε που δεν είχε επιστρέψει και άρχισε να τον αναζητά όταν ενημερώθηκε από τις Αρχές για τον τραγικό χαμό του.

Το τελευταίο διάστημα ασχολούνταν επαγγελματικά με τον πρωτογενή τομέα και αγαπούσε το ποδόσφαιρο. Μάλιστα σύμφωνα με το onlarissa.gr, είχε αγωνιστεί στην ομάδα του χωριού του, την Δόξα Υπέρειας και στον Αχιλλέα Φαρσάλων, ενώ τη φετινή σεζόν ήταν παίκτης στην ομάδα του Φύλλου Καρδίτσας.

larisa troxaioΟ άτυχος 26χρονος Χρήστος Κ. – Πηγή φωτογραφίας: onlarissa.

«Παγωμένα» είναι τα Φάρσαλα από την τραγική απώλεια του 26χρονου Χρήστου Κ. ο οποίος απανθρακώθηκε μέσα στο όχημα που οδηγούσε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο άτυχος νεαρός ασχολούνταν με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο και είχε αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, στον «Αχιλλέα» Φαρσάλων.

Η ομάδα χθες αποχαιρέτησε τον Χρήστο με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.

«Σύσσωμη η οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων εκφράζει την θλίψη της και τα ειλικρινή, βαθιά και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και τους φίλους του Χρήστου Κερμελίδη o oποίος έφυγε τόσο άδικα και απροσδόκητα σε ηλικία μόλις 27 ετών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Στην κηδεία του θα παραστεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ομάδας μας ενώ θα κατατεθεί και στεφάνι στην μνήμη του».

Δείτε την ανάρτηση:

Λίγο αργότερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένος αγώνας σε έντονα συγκινησιακό κλίμα. Πριν την έναρξη τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Χρήστου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ