Σαλος με το σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολαου για τις 87 υπογραφές και τον Στέφανο Κασσελακη: Επικό τρολάρισμα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

87 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ πρότειναν τον Στέφανο Κασσελάκη για την επανεκλογή του στην Προεδρία του κόμματος! Επικό τρολάρισμα!!

Σε ανάρτηση της η Θεοδωρα Τζάκρη αναφερει για το ίδιο θεμα:

Σήμερα ολοκληρώθηκε μία εκτροπή.
Μία συγκυριακή πλειοψηφια του χθες όχι μόνο ανέτρεψε τον οδικό χάρτη του συνεδρίου, που η ίδια είχε ψηφίσει, αλλά σήμερα προανήγγειλε ότι στο συνέδριο δεν θα χωράνε όλοι.
Μετά τις κρυφοφανερές ψηφοφορίες και τηλεφωνικές ψήφους, φτάσαμε στο συνέδριο με zoom, που θα το χειρίζονται οι ίδιοι ακριβώς, για να βάλουν σιγαστήρα στη φωνή του ελληνικού λαού.
Ό,τι και να κάνουν, δεν μπορούν να εμποδίσουν το καινούργιο για να γεννηθεί, ό,τι και να κάνουν δεν μπορούν να εμποδίσουν την κοινωνία να εκλέξει παμψηφεί τον @skasselakis πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη Κυριακή.
Κατέθεσα λοιπόν σήμερα ενώπιον της Επιτροπής, τις 87 συμβολικές υπογραφές που στηρίζουν την υποψηφιότητά του Στέφανου Κασσελάκη .
87, όσοι και αυτοί που τον ανέτρεψαν, και το πόθεν έσχες του και δηλώνω ότι όλα τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην κάλπη με την πανηγυρική εκλογή του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ