Πόσο τοις εκατό θα μας πτωχεύσεις κ. Μητσοτάκης;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ετοιμάζει η κυβέρνηση, όπως δημοσιεύεται, αντιμετώπιση της ακρίβειας, από την οποία εισπράττει και μόνον εισπράττει χωρίς να προσφέρει,αυξήσεις εισοδημάτων σε συνταξιούχους …..τόσο τοις%. που είναι και αρκετά χαμηλότερο του …τόσο τοις% της ακρίβειας, της ασταμάτητα ανερχόμενης τέτοιας.

Δηλαδή ένα το ίδιο νούμερο κοστούμι για όλους. Κοντούς, ψηλούς, ευτραφείς και αδυνάτους. Συνεπώς συνάγεται ότι τα υψηλά εισοδήματα, που πλήττονται λιγότερο, θα πάρουν μεγαλύτερη αύξηση, από τα χαμηλά των οποίων η αύξηση θα είναι «τοσοδούλα» λόγω …χαμηλότητας.

Επί τω λόγω ότι λοιπόν η ακρίβεια είναι ίδια για όλους, ανεξαρτήτως εισοδήματος, χωρίς να διακρίνει πτωχούς από τους πλούσιους, τι επιτυγχάνει η κυβέρνηση; Τα γνωστά τι άλλο; Μα καλά κανένας τους δεν γνωρίζει ότι υπάρχει και η βασική σύνταξη το ύψος της οποίας οι ίδιοι καθόρισαν και εφαρμόζουν;

Ας καθορίσουν λοιπόν αυξήσεις στα χαμηλά εισοδήματα αρχίζοντας με το …τόσο τοις% ίσο με αυτό της ακρίβειας που όλοι γνωρίζουμε πόσο είναι, συν κάτι ψιλά για βελτίωση επιπέδου διαβίωσης, και μετά για τα πιο πάνω ας κάνουν ότι θέλουν. Αλλιώς θα αποδείξουν ότι δεν είναι …αυτό που διατείνονται ότι είναι..υπέρ αδυνάτων μπλα, μπλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ