Μαρια Δεναξα: Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για όσα θα ακολουθήσουν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

📌Αυτά που γίνονται στη Γαλλία είναι σοβάρα και μαρτυρούν το φασιστικό πράσινο ντελίριο που επιβάλλεται σιγά σιγά.

🔴Προς συμπλήρωση της προηγούμενης ανάρτησης, δήλωση του εκπροσώπου των πρασίνων του Δήμου του Παρισιού που ανακοινώνει στους φτωχούς που δεν έχουν τη δυνατότητα –χρήματα, να αλλάξουν το όχημα τους, πως θα τους επιτρέπεται να οδηγούν για 24 ώρες, δώδεκα φορές το χρόνο στην περιοχή (distric!)όπου απαγορεύεται η κυκλοφορία τω οχημάτων τους!

🔴Πρόκειται για οχήματα προ του 2011 που κυκλοφορούν με αμόλυβδη και οχήματα άνω των 19 ετών, που κυκλοφορούν με απλή βενζίνη.

🔴Στο όνομα της κλιματικής αλλαγής, της καταπολέμησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, αλλά κυρίως της ενίσχυσης των πωλήσεων των όχι και τόσο οικολογικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων, η δήμαρχος του Παρισιού απαγορεύει μεταξύ άλλων την πώληση της αμόλυβδης και κατά συνέπεια απαγορεύει να κυκλοφορούν χιλιάδες αυτοκίνητα.

🔴Η απόφαση απαγόρευσης της κυκλοφορίας με πλάγιους τρόπους, καταπατά ένα απο τα πιο θεμελιώδη δικαιώματα – το δικαίωμα στους πολίτες να κυκλοφορούν όπως θέλουν, όποτε θέλουν και όπου θέλουν!

🔴Σύντομα (για το καλό σου!) θα σου λένε πότε θα επιτρέπεται να βγεις από το σπίτι σου, όπως τον καιρό της “πανδημίας”!
Αν δεν υπάρξει αντίδραση στο σύνδρομο του βραστού βατράχου, είναι σίγουρο πως αύριο τα παιδιά μας δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα μπροστά σ αυτά που έρχονται και πως εμείς δεν είμαστε τίποτα άλλο παρά μοσχάρια, λίγο πριν τη σφαγή!

  1. οι νεοι να αφησουν τους καφεδε;ς και τα πρασινα αλογα και να μαθουν να ψηφιζουν. το οτι η ΕΕ εχει τρελλαθει δεν ειναι κατι νεο. Η δικαιοσυνη που ειναι? με τισ διαδηλωσεις πλήττεται το δικαιωμα της ελευθερης διελευσης στουσ δρομους και παρεμβαινει με αυτό? δεν πλήττεται? Γιατι δεν φωναζουν τον δημαρχο να το χωσουν φυλακη?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ