Οι μυστικές υπηρεσίες Ρωσίας και Αζερμπαϊτζάν απέτρεψαν προκλητική απειλή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο επικεφαλής της Ρωσικής Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών, Σεργκέι Ναρίσκιν, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, Μπακού, στις 2-3 Οκτωβρίου, έκανε μια συγκλονιστική δήλωση ότι «οι υπηρεσίες πληροφοριών της Ρωσίας και του Αζερμπαϊτζάν απέτρεψαν πρόσφατα μια «προκλητική απειλή από τους Αμερικανούς εναντίον Ρώσου διπλωμάτη».

 Ο Ναρίσκιν δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες,  γράφουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως ανέφερε η Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών σε ανακοίνωσή της σχετικά με την επίσκεψη του Ναρίσκιν

 «Η Ρωσική Ομοσπονδία και το Αζερμπαϊτζάν αναθέτουν ειδική θέση στην αντιμετώπιση των προσπαθειών δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών να υπονομεύσουν την εσωτερική κατάσταση και στις δύο χώρες».

%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CF%84%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CF%81%CF%89%CF%88%CF%83%CF%83%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BC9

«Οι υπηρεσίες πληροφοριών της Ρωσικής Ομοσπονδίας και του Αζερμπαϊτζάν απέτρεψαν απειλή από τις Ηνωμένες Πολιτείες εναντίον Ρώσου διπλωμάτη», γράφει η ρωσική vesti.

«Η αντιπροσωπεία της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών της Ρωσικής Ομοσπονδίας πραγματοποιεί επίσκεψη στο Αζερμπαϊτζάν. Σε εξέλιξη βρίσκονται επαγγελματικές διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Αζερμπαϊτζάν σε σχέση με την κρατική ασφάλεια. Χθες με δέχτηκε  ο Πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίεφ. Στη συνάντηση συζητήσαμε ένα ευρύ φάσμα συνεργασίας μεταξύ των χωρών μας, καθώς και μια σειρά θεμάτων που σχετίζονται με τη διεθνή ατζέντα. Θα ήθελα να σημειώσω με χαρά: στο Αζερμπαϊτζάν, όπως πάντα, μας υποδέχτηκαν ως αληθινούς φίλους. Εδώ νιώθουμε σαν στο σπίτι μας. Από αυτή την άποψη, θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο την ηγεσία του Αζερμπαϊτζάν όσο και ολόκληρο τον λαό του Αζερμπαϊτζάν», είπε ο Ναρίσκιν.

Εξέφρασε επίσης τη λύπη του για τις προσπάθειες ορισμένων δυτικών χωρών και του ΟΑΣΕ να συμβιβάσουν τις βουλευτικές εκλογές στο Αζερμπαϊτζάν και να αμφισβητήσουν τα αποτελέσματά τους.

Ο Ναρίσκιν σημείωσε ότι «είναι πολύ πιθανό τέτοιες ενέργειες να επαναληφθούν στις επερχόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές στη Γεωργία».

Αποκλειστικά στο  ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ