Γιορτή Ν.Δ.: Θολό τοπίο με Καραμανλή και Σαμαρά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε επιχείρηση συσπείρωσης μελών, στελεχών και ψηφοφόρων της Ν..∆., σε μια περίοδο που κυριαρχεί η δυσαρέσκεια και στην εκλογική βάση και στη «γαλάζια» Κοινοβουλευτική Ομάδα, θέλει το Μέγαρο Μαξίμου να μετατρέψει την αποψινή εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος, που για λόγους συναισθηματικούς και συμβολικούς γίνεται
έξω από το κτίριο όπου στεγάζονταν για χρόνια τα κομματικά γραφεία στην οδό Ρηγγίλης.

Η ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου της Ν.∆. Κυριάκου Μητσοτάκη θα γίνει στις 8 το βράδυ, ενώ παραμένει ερωτηματικό αν θα παραστούν οι δύο πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, οι οποίοι προσκλήθηκαν από τον κ. Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας, που είχε μαζί τους.

Αν τελικά οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, που έχουν ασκήσει σκληρή κριτική πρόσφατα στην κυβερνητική πολιτική, δεν προσέλθουν, θα σημαίνει ότι συνεχίζουν να κρατάνε αποστάσεις από τον πρωθυπουργό και την πολιτική του. Εξάλλου, οι βουλευτές που το τελευταίο διάστημα καταθέτουν στη Βουλή ερωτήσεις κριτικής στην κυβερνητική πολιτική είναι δικοί τους υποστηρικτές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αναφερθεί στην αποψινή εκδήλωση κατά την τελευταία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, σημειώνοντας πως «θα είναι μια ωραία ευκαιρία να συναντηθούμε με φίλους και παλιούς αγωνιστές για να γιορτάσουμε αυτή τη, νομίζω, πολύ σημαδιακή και ιστορική επέτειο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ