Η αστυνομία της Δανίας ερευνά δύο εκρήξεις κοντά στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Κοπεγχάγη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αστυνομία στην Κοπεγχάγη ανακοίνωσε ότι διερευνά δύο εκρήξεις που σημειώθηκαν την Τετάρτη κοντά στην πρεσβεία του Ισραήλ, που βρίσκεται στα βόρεια της πρωτεύουσας της Δανίας.

Σύμφωνα με τις αρχές, δεν αναφέρθηκαν θύματα από τις εκρήξεις κοντά στην ισραηλινή πρεσβεία και οι πρώτες επιτόπιες έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

«Δεν τραυματίστηκε κανείς και πραγματοποιούμε τις πρώτες έρευνες επί τόπου. Διερευνάται πιθανή σύνδεση με την ισραηλινή πρεσβεία που βρίσκεται στην περιοχή», ανέφεραν αξιωματούχοι επιβολής του νόμου στο κοινωνικό δίκτυο X.

Μετά από αιτήματα, η ισραηλινή πρεσβεία δεν έχει δώσει ακόμη επίσημο σχόλιο.

Αυτό το περιστατικό συμβαίνει σε ένα τεταμένο διεθνές πλαίσιο, που χαρακτηρίζεται από την κλιμάκωση της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή.

%CE%B4%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%81%CE%B1%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B2%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B387%CE%B1
Politiken.dk

Το βράδυ της Τρίτης, το Ιράν εξαπέλυσε μια μαζική επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους στο Ισραήλ ως απάντηση στις ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον της υποστηριζόμενης από το Ιράν ομάδας Χεζμπολάχ στον Λίβανο.

Οι δανικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνές τους για να αποσαφηνίσουν τις συνθήκες και πιθανούς δεσμούς με την περιφερειακή κατάσταση.

Αποκλειστικά στο  ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ