Ιωνάς Καρούσης: Ο 26χρονος Έλληνας που σκοτώθηκε στην Γιάφα οταν δύο Παλαιστίνιοι άνοιξαν πυρ σε διερχόμενο τραμ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανείπωτος είναι ο πόνος για τον 26χρονο Ιωνά Καρούση ο οποίος έπεσε νεκρός το βράδυ της Τρίτη στην Γιάφα του Ισραήλ όταν δύο ένοπλοι Παλαιστίνιοι άνοιξαν πυρ σε διερχόμενο τραμ.

Η κοπέλα του άτυχου νεαρού μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για το πώς έμαθε για τον χαμό του και την τελευταία επικοινωνία που είχαν.

«Πήγε ουσιαστικά εκεί πέρα για να κάνει μια εργασία για το πανεπιστήμιο, γιατί σπούδαζε αρχιτεκτονική και εντελώς τυχαία βρέθηκε στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή. Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε, είναι απίστευτο, είναι συγκλονιστικό. Συγκλονιστικό.

Ήταν στις 3μιση η ώρα. Ήταν στο Τελ Αβίβ και θα πήγαινε ουσιαστικά γι’ αυτήν την εργασία, στη Γιάφα. Δεν ηχούσανε σειρήνες εκείνη την στιγμή. Δεν είχε κάτι, δεν είχε κάποια είδηση, εκείνος επειδή ήταν ένας φοιτητής αρίστου επιπέδου, ήθελε να πάει να κάνει την εργασία του», ανέφερε η κοπέλα που περνά δραματικές ώρες.

Η τελευταία φορά που επικοινώνησε με τον 26χρονο ήταν στις 3.30 το μεσημέρι.

«Στις 7 είδα εντελώς τυχαία ειδήσεις και είδα ότι γίνεται επίθεση και τότε του έστειλα μήνυμα, αλλά ποτέ δεν απάντησε γιατί ήδη, είχε γίνει νομίζω το μοιραίο», είπε.

Η ίδια χαρακτήρισε τον Ιωνά ως «το καλύτερο παιδί. Ένα αθώο παιδί, με παιδική ψυχή, παιδική αθωότητα, μόνο καλοσύνη. Πάρα πολύ πίστευε στον θεό και βοηθούσε όπως μπορούσε τους ανθρώπους, με όποιον τρόπο μπορούσε. Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στην ζωή μου».

Η κοπέλα αναγνώρισε τον άτυχο νεαρό όταν είδε φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης από τα ρούχα που φορούσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ