Παρέμβαση του Κωστα Βαξεβάνη για την συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστορία με την συναυλία στο #Καλλιμάρμαρο για τα #Τεμπη είναι ξεκάθαρη. Σύλλογος οικογενειών των θυμάτων, με την #Καρυστιανου να έχει αναλάβει το βάρος της δημοσιοποίησης των αγώνων τους, έχουν επιλέξει μια δυναμική πρακτική για να τιμωρηθούν οι ένοχοι που καλύπτονται από την κυβέρνηση και την απραξία.

Για το σκοπό αυτό έχουν δηλώσει ότι θα χρησιμοποιήσουν κάθε νομικό μέσο στην Ευρώπη γιατί στην Ελλάδα ισχύει αυτό που ξέρουμε όλοι . Όσοι πιστεύουν σε αυτό και το θέλουν, θα βοηθήσουν με κάθε τρόπο. Όποιος θεωρεί ότι υπάρχει άλλος τρόπος, πιο αποτελεσματικός μπορεί να τον δοκιμάσει. Αυτή τη στιγμή όμως δεν πρέπει να υπάρξει αποπροσανατολισμός και πισωγυρίσματα.

Ας βοηθήσουμε όλοι με τη φωνή μας, οικονομικά, με το συναίσθημα που θα εκδηλώσουμε για να υπάρξει Δικαιοσύνη. Είναι η πιο γενναία και ουσιαστική πράξη πολιτικής και ανθρωπιάς. Στο τρένο σκότωσαν τα παιδιά (μας) ας μην αφήσουμε να σκοτωθεί και η ελπίδα.

  1. Όποιος προσπαθεί να συκοφαντήσει την τραγική και συνάμα γενναία αυτή γυναίκα και να σπείρει διχόνοια μεταξύ των οικογενειών των νεκρών παιδιών και των άλλων θυμάτων, είναι γουρουνοσκυλο και σιχαμερό υποκείμενο και να εξοβελιστεί στο πυρ το εξώτερον . Αρκετά με τους καλοθελητες και τους πετσωμενους δημοσιογράφους και τηλεπαρουσιαστές γλειφτες της κάθε σάπιας εξουσίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ