Ξεκινά ο Τρίτος Παγκόσμιος; Μυστηριο με την βομβα που χρησιμοποίησε η Ρωσια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα δείχνουν δυστυχώς ότι έχει ανοίξει η πόρτα του φρενοκομείου. Το Ισραήλ κατά τις επιδρομές του στο Λίβανο, χρησιμοποίησε για πρώτη φορά της διατρητικές βόμβες που όχι μόνο ισοπέδωσαν εξαώροφη πολυκατοικία, αλλά τρύπησαν το έδαφος σε βάθος 40 μέτρων με αποτέλεσμα να εξοντωθεί ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Νασράλα.

Ακολούθησε η πυραυλική επίθεση του Ιράν, όπου για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκαν οι υπερηχητικοί πύραυλοι Φατάχ, δύο στον αριθμό που σύμφωνα με τους Ιρανούς, βρήκαν το στόχο τους.

Πριν από λίγο λοιπόν σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, η Ρωσία χρησιμοποίησε για πρώτη φορά την μέγα – βόμβα στο μέτωπο της Ουκρανίας. Πρόκειται για ένα από τα ισχυρότερα συμβατικά όπλα που έχουν κατασκευαστεί, με βάρος 9 τόνων που προκαλεί τρομακτική καταστροφή.

Σύμφωνα με το βίντεο που συνοδεύει τα δημοσιεύματα, πρόκειται για την βόμβα κενού ODAB-9000 η οποία χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Volchansk.

Μέχρι αυτή τη στιγμή τα δημοσιεύματα δεν έχουν επιβεβαιωθεί από το Κρεμλίνο ή το Κίεβο.

  1. Μακαρι να γινει παγκομιος πολεμος , να απαλαχτουμε και εμεις απο την οικονομικη μεκγενη μονο αυτο θα μας σωσει , για να κανουμε επανεκκηνιση . Πιος ξερει μπορει και εμεις την επομενη μερα να γινουμε Κρατος .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ