Βολος: εγκαταστάσεις της ελαιουργικής εταιρείας ΜΑΝΟΣ ΑΕ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρανάλωμα του πυρός έγινε χθες το απόγευμα εργοστάσιο στη Β’ ΒΙ.ΠΕ Βόλου, όταν ξέσπασε φωτιά σε αποθήκες και άλλους αποθηκευτικούς χώρους στις εγκαταστάσεις της ελαιουργικής εταιρείας ΜΑΝΟΣ ΑΕ.

Επιτόπου έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, καθώς οι φλόγες έκαιγαν τα εξαιρετικά εύφλεκτα υλικά που βρίσκονται στις αποθήκες, δηλαδή μεγάλες ποσότητες από λάδια, βιοντίζελ και άχυρα. Συγκεκριμένα, για την κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς, αλλά και για να περιορίσουν την εξάπλωση της, επιχειρούν 18 πυροσβεστικά οχήματα, πολλές υδροφόρες των δήμων Βόλου και Ρήγα Φεραίου, καθώς και ιδιωτικά μηχανήματα έργου, με σημαντική δύναμη της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τοπικού ιστότοπου thenewspaper.gr, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας που καταλαμβάνουν συνολική έκταση 5.000 τετραγωνικών μέτρων, υπάρχουν πέντε χώροι αποθήκευσης υλικών, με όσα από παραμένουν άθικτα να επιχειρείται να μεταφερθούν εσπευσμένα σε εγκαταστάσεις στον Αλμυρό Βόλου, για να γλιτώσουν από τις φλόγες. Η φωτιά φέρεται να έχει καταστρέψει τις τέσσερις από τις πέντε αυτές αποθήκες, οι οποίες είχαν νοικιαστεί σε άλλη εταιρεία. Ευτυχώς, πάντως, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, ενώ δεν υπήρξε απειλή για ανθρώπινες ζωές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ