Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανασύρθηκε η σορός του Χασάν Νασράλα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ώρα που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Μέση Ανατολή λόγω των δραματικών εξελίξεων που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή σήμερα ανασύρθηκε άθικτη η σορός του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια ισραηλινής επίθεσης στα νότια προάστια της Βηρυτού, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters.

Το πτώμα του ηγέτη του σιιτικού κινήματος του Λιβάνου ανακτήθηκε και δεν φέρει απευθείας τραύματα γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του επήλθε από τραύμα το οποίο προκάλεσε η ισχυρή έκρηξη.

Βίντεο που κυκλοφορούν σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγράφουν την επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του ηγέτη της Χεζαμπολάχ από το αρχηγείο του στη Βηρυτό το οποίο μετά την επίθεση των ισραηλινών δυνάμεων έχει ισοπεδωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι η Χεζμπολάχ ναι μεν επιβεβαίωσε τον θάνατο του Χασάν Νασράλα αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες για το πώς ακριβώς σκοτώθηκε ή πότε θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του.

Το κτήριο όπου οι ισραηλινές δυνάμεις εξουδετέρωσαν τον ηγέτη της Χεζμπολάχ:

Στο μεταξύ, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε δεκάδες νέες επιδρομές κατά της Χεζμπολάχ στον Λίβανο. Στους στόχους που επλήγησαν συμπεριλαμβάνονται εκτοξευτές ρουκετών, που στόχευαν προς το Ισραήλ, σύμφωνα με τον στρατό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ