Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Ευτυχώς που υπάρχει και ο Πολάκης…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν ένας κομματικός οργανισμός βρίσκεται σε ανοδική πορεία συνηθίζεται να μην τίθεται ποτέ θέμα Προέδρου του. Με απλές διαδικασίες συνέρχεται η αρμόδια επιτροπή και στο Συνέδριο του κόμματος προτείνει τον τρέχοντα, και οι σύνεδροι αποδέχονται την πρόταση, αφού δεν υφίσταται έτερος διεκδικητής.

Σήμερα στο ΠΑΣΟΚ συμβαίνει το αντίθετο. Πράγμα που σημαίνει οτι δεν αποδέχονται όλοι την ανοδική πορεία ως αποτέλεσμα προσπαθειών του Προέδρου, άρα συγκυριακή, που μπορεί και να είναι έτσι. Θα φανεί σύντομα, αλλά καλό θα ήταν να μην επαναληφθεί αυτό που διατείνονται οι σημερινοί διεκδικητές, και ο καθείς για τον εαυτό του, πως θα το ανέβαζε υψηλότερα, διότι αυτό δεν δείχνει ύπαρξη σεμνότητας διεκδικητών.

Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ διαβάζουν δημοσκοπήσεις; Δεν παρατηρούν πως όσο αργούν να βρουν καινούργιο αρχηγό, αυτό είναι εις βάρος της παράταξης, αφού ακέφαλη είναι σαν να μην υπάρχει; Δεν καταλαβαίνουν πως η προσφυγή στην βάση, όπως φαίνεται στις δημοσκοπήσεις, δεν θα έχει κίνητρο προσέλευσης ψηφοφόρων; Αν συμπέσει δε αυτή μαζί με βροχή; Συνεπώς καλά που βρέθηκε ο Πολάκης να τους θυμίσει πως το «το γοργόν και χάριν έχει» και συντομεύσαν την εκλογή κατα μία Κυριακή, ενώ μπορούσαν κι άλλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ